Arkadaşım da migren vardı hep hap taşıyordu yanında iyi geliyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?Yok ya bir de benle mi uğraşsın hanım, sinir hastasıyım zaten bu illet yüzünden hayatı zindan olmasın kimsenin.Hocam evlen de çocuk yapma. Neden evlenmeyesin. Hatta çocuk yapabilirsin de sadece eşinde migren olmasın yeter. %40'ın içinde olursa çocuk ağrı kesici falan işte. Kesin çözümü yok ama sırf migren yüzünden ömrünü tek başına geçirmek çok sıkıntılı.
- Makaleler
- 1
Hep öyle yapar. Alnını iyice bere ile kapatır.Sen de tam migren için yapılmış ilacı içiyorsun hocam. Vallahi tebrikler.Ama görünen o ki yine de geçmesi çok uzun zaman alıyor. Hakikaten çok pis bir şey ya.
Genelde soğuk iyi gelir ama sizin öğretmenin durumunu anlayamadım vallahi.
Arkadaşım da migren vardı hep hap taşıyordu yanında iyi geliyordu.
Başka çaresi yok zaten. Bende işe giderken çantamda hap ve migren taşı bulundururum. Lodos ya da dolunay olunca kafayı yiyorum şu andaki gibi.
Geçmiş olsun..Başka çaresi yok zaten. Bende işe giderken çantamda hap ve migren taşı bulundururum. Lodos ya da dolunay olunca kafayı yiyorum şu andaki gibi.![]()
Sende mide bulantısı var mı? Allahtan o yok bende.Başka çaresi yok zaten. Bende işe giderken çantamda hap ve migren taşı bulundururum. Lodos ya da dolunay olunca kafayı yiyorum şu andaki gibi.![]()
Sende mide bulantısı var mı? Allahtan o yok bende.![]()
Yok yok. Mide bulantısını zaten hiç sevmem bende de yok o. Sadece yoğun bir bağ ağrısı var, iştah var, göz ağrısı var şu anda.
Yakar
Uzman
Bende nöroloğumun teşhisi ile seyrek migren olduğunu öğrendim. Migrenim başladığı zaman rahatlama yöntemi olarak balkona çıkıp, gözlerimi kapatıp derin nefes alarak enseme masaj yapıyorum (sıvazlama tarzında). Bende baya etkili oluyor. Bunu da deneyebilirsiniz.
Hafif migrende o tarz şeyler gerçekten faydalı oluyor.Bende nöroloğumun teşhisi ile seyrek migren olduğunu öğrendim. Migrenim başladığı zaman rahatlama yöntemi olarak balkona çıkıp, gözlerimi kapatıp derin nefes alarak enseme masaj yapıyorum (sıvazlama tarzında). Bende baya etkili oluyor. Bunu da deneyebilirsiniz.
Bende nöroloğumun teşhisi ile seyrek migren olduğunu öğrendim. Migrenim başladığı zaman rahatlama yöntemi olarak balkona çıkıp, gözlerimi kapatıp derin nefes alarak enseme masaj yapıyorum (sıvazlama tarzında). Bende baya etkili oluyor. Bunu da deneyebilirsiniz.
Başlangıçta faydası olabilir, ama o başlangıcı geçirdiğin zaman ya ilaçlık ya da serumluk oluyorsun.
Yeni konular
-
-
Çözüldü Sorunsuz çalışan sistem için BIOS güncellemesi yapmak şart mı?
- deckardvibes
-
-
-
-
-
-