1538

Üstün
Makaleler
7
Selamlar, Migros'tan karides alacağım ancak 3'ünden hangisini seçeyim emin olamadım. Fikirlerinizi bekliyorum:

Ayrıca kişisel sebepten ötürü bu sıralar günde 800 ML civarı hazır ayran tüketiyorum. 4 saat öncesinde ve 6-7 saat sonrasında ayran tüketmemin bununla bir etkileşimi olur mu? Ayran süt ürünleri grubuna girdiğinden ve yemeğin tazeliğinden emin olmadığımdan dolayı endişem bu yönde, paketli gıda sonuçta. Teşekkür ederim.

Balık ile süt ürünleri tüketilmez olayı tamamen uydurmaca. Başka bir deniz ürünü karides ile yine bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Ama yine de araştırın xd.

Balık ile süt ürünleri tüketilmez olayı tamamen uydurmaca. Başka bir deniz ürünü karides ile yine bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Ama yine de araştırın xd.
Sadece ikisi de aynı anda bozuk denk gelirse adamı patates eder. Süt ve balık ürünlerinin kendi özelinde zehirlenmeleri kötüdür. Üstüste geldiğinde çok hoş şeyler yaşanmaz.

Üsttekinin gramajı daha yüksekmiş, bence onu al. Kafana göre hazırlarsın.

Tükettiğin şeyler bozuk değilse bir şey olmaz, takma kafana.
En son tavuktan zehirlenmiştim, 1 haftada düzeldim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
''Su ürünleri ile yoğurdun bir arada tüketilmesinin tek zararı, bozulmaya başlayan su ürününde giderek artan histamin proteinleri ile bozulmaya başlamış bile olsa yoğurtta normal düzeylerde bulunan histamin proteinlerinin bir araya gelerek sindirime olumsuz etki etmesi olabilir. Bu da çoğu zaman zehirlenmeye varan sonuçlar yaratmaz.''

Hiçbir besinin tamamen taze olduğundan %100 emin olamazsın. İnsanın anlayabileceği kadar bozulmuş gıdaları da zaten aklı başında kimse tüketmez. Anlayamayacağın az miktarlarda bozulmuş olan su ürünü ve süt ürününü birlikte tükettiğinde de maksimum yukarıda alıntıladığım gibi sindirim sisteminde ufak olumsuzluklar olur. En kötü cırcır olursun. :D

Teşekkürler herkese.

Üsttekinin gramajı dâhâ yüksekmiş, bence onu al. Kafana göre hazırlarsın.

Tükettiğin şeyler bozuk değilse bir şey olmaz, takma kafana.
En son tavuktan zehirlenmiştim, 1 haftada düzeldim. :)
Bundan bahsediyorsun galiba:

Benim de aklıma bu yattı bakalım. :)