ploveny

Başarılı

1774651697354.webp

Kampanya bendemi garip çalışıyor örneğin fiyatı 72,50 olan cipsten 4 tane ekliyorum yarısını kesiyor. Sonra fiyatı 60 küsür olan cipsten 4 tane ekliyorum 70 küsür olan tam fiyatına çıkıyor indirim kalkıyor öteki 0 görünüyor. Enteresan geldi hesabaini yapamadım.

Kampanya bendemi garip çalışıyor örneğin fiyatı 72,50 olan cipsten 4 tane ekliyorum yarısını kesiyor. Sonra fiyatı 60 küsur olan cipsten 4 tane ekliyorum 70 küsur olan tam fiyatına çıkıyor indirim kalkıyor öteki 0 görünüyor. Enteresan geldi hesabaini yapamadım.

Toplam fiyata bak sen sadece. Sepetin toplamı gözüken rakam getirme ücreti de dahil olan bu arada. O indirimi alıyor öbür üründe gösteriyor, gözükene bakma o yüzden. Toplama bak.

Kampanya bendemi garip çalışıyor örneğin fiyatı 72,50 olan cipsten 4 tane ekliyorum yarısını kesiyor. Sonra fiyatı 60 küsur olan cipsten 4 tane ekliyorum 70 küsur olan tam fiyatına çıkıyor indirim kalkıyor öteki 0 görünüyor. Enteresan geldi hesabaini yapamadım.

Bu arada oyna kazan kısmındaki en aşağıdaki oyunu oynarsan 50 TL kupon kazanıyosun. Getirme ücreti bedava oluyor yani.

Son düzenleme:
Hemen değil de sanal market olması lazım ona dikkat et.
Sanal marketteyim hocam, aynı cipsi veya farklı cipsleri 4 tane sepete ekleyince fiyatta hiçbir şey değişmiyor. Ödemeyi tamamlayana kadar ilerliyorum ama kupon kodu gibi bir şey de gözükmüyor.

Money hesabım olmadığı içinmiş.

Son düzenleme:
Obez olucam bu gidisle, gecen cikolatalardan sonra midem icin ilac icmek zorunda kaldim su an. :hehehe: