Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Kampanya bendemi garip çalışıyor örneğin fiyatı 72,50 olan cipsten 4 tane ekliyorum yarısını kesiyor. Sonra fiyatı 60 küsür olan cipsten 4 tane ekliyorum 70 küsür olan tam fiyatına çıkıyor indirim kalkıyor öteki 0 görünüyor. Enteresan geldi hesabaini yapamadım.
Kampanya bendemi garip çalışıyor örneğin fiyatı 72,50 olan cipsten 4 tane ekliyorum yarısını kesiyor. Sonra fiyatı 60 küsur olan cipsten 4 tane ekliyorum 70 küsur olan tam fiyatına çıkıyor indirim kalkıyor öteki 0 görünüyor. Enteresan geldi hesabaini yapamadım.
Toplam fiyata bak sen sadece. Sepetin toplamı gözüken rakam getirme ücreti de dahil olan bu arada. O indirimi alıyor öbür üründe gösteriyor, gözükene bakma o yüzden. Toplama bak.
Kampanya bendemi garip çalışıyor örneğin fiyatı 72,50 olan cipsten 4 tane ekliyorum yarısını kesiyor. Sonra fiyatı 60 küsur olan cipsten 4 tane ekliyorum 70 küsur olan tam fiyatına çıkıyor indirim kalkıyor öteki 0 görünüyor. Enteresan geldi hesabaini yapamadım.
Bu arada oyna kazan kısmındaki en aşağıdaki oyunu oynarsan 50 TL kupon kazanıyosun. Getirme ücreti bedava oluyor yani.
Son düzenleme:
Loutermilch
Başarılı
Kesilmiyor ücret bende, bir şeyi hatalı mı yapıyorum?
Hemen değil de sanal market olması lazım ona dikkat et.Kesilmiyor ücret bende, bir şeyi hatalı mı yapıyorum?
Loutermilch
Başarılı
Sanal marketteyim hocam, aynı cipsi veya farklı cipsleri 4 tane sepete ekleyince fiyatta hiçbir şey değişmiyor. Ödemeyi tamamlayana kadar ilerliyorum ama kupon kodu gibi bir şey de gözükmüyor.Hemen değil de sanal market olması lazım ona dikkat et.
Money hesabım olmadığı içinmiş.
Son düzenleme:
Hemen değil de sanal market olması lazım ona dikkat et.
Hemende de vardı ben öyle almıştım hatta, bu farklı sanırım.
HYLASOUL
Çalışkan
Keşke obez olsam diyorum, konudan alakasız...Obez olucam bu gidisle, gecen cikolatalardan sonra midem icin ilac icmek zorunda kaldim su an.![]()
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-