Arda.32

Gelişen
Eski telefon numaram ile Migros'tan indirimden yararlanmıştım ama yeni telefon numaram ile hiç online sipariş vermedim ve daha kayıt olmadım. Şimdi yeniden kayıt olunca bu indirimden yararlansam bir sorun olur mu? 1 kişi 1 kez indirimden yararlanabilir diyor sanırım ama yeni numara ile baştan kayıt olacağım ama adres aynı. Bir sorun oluşturur mu bu durum serbest mi?
Eğer bu şekilde indirimden yararlanılabiliyorsa ama yine de serbest değil ise kampanyaya katılmadan sipariş vereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her telefon numarasına bir hak veriliyor. İnsanlar indirim için sürekli yeni hat almayacağına göre suistimal edilemiyor. Bana kalırsa kullanın indirimi.

Eski telefon numaram ile Migros'tan indirimden yararlanmıştım ama yeni telefon numaram ile hiç online sipariş vermedim ve daha kayıt olmadım. Şimdi yeniden kayıt olunca bu indirimden yararlansam bir sorun olur mu? 1 kişi 1 kez indirimden yararlanabilir diyor sanırım ama yeni numara ile baştan kayıt olacağım ama adres aynı. Bir sorun oluşturur mu bu durum serbest mi?
Eğer bu şekilde indirimden yararlanılabiliyorsa ama yine de serbest değil ise kampanyaya katılmadan sipariş vereyim.

Hayır, garanti değil.
Migros kampanyalarında genelde bir müşteri bir kez kuralı var. Yeni telefon numarasıyla üye olsan bile adres ve bilgiler aynıysa sistem bunu tekrar kullanım sayabilir ve indirim vermeyebilir.
Serbest gibi görünse de riskli. Sorun yaşamak istemiyorsan kampanyasız sipariş ver.