O adama balyoz mike demelerinin bir sebebi var. Ayrıca mike tyson uzman bir boksör.

Balon patladı anlamayan adam kendini belli ediyor işte, balyoz zamanları geçti onun torun sevme yaşına geldi kurgu olarak yedi dayağını parasını aldı evine gitti, kıçı kırık fenomen dediğin adam 2018'den beri profesyonel lig içinde bulunuyor.

Balon patladı anlamayan adam kendini belli ediyor işte, balyoz zamanları geçti onun torun sevme yaşına geldi kurgu olarak yedi dayağını parasını aldı evine gitti, kıçı kırık fenomen dediğin adam 2018'den beri profesyonel lig içinde bulunuyor.
Şovmen olarak bulunuyor.

Uzman ama kasları falan hep erişimi gibi sarkmış hep. Bir de vücudunu çok yormuş ise fazla yıpranmış olabilir yaşlılıkta.

Bu defa para Tyson'ı kurtardı, rakibi onu nakavt etmek için dövüşmedi. Adam yaşla birlikte bitmiş, ne ayak hareketleri kalmış ne yumruk isabeti ne gücü. Maçın çoğunda rakibe yumruk atmak için değil ayakta durabilmek için uğraştı.

Arkadaşlar dediğiniz doğru ancak adam 60 yaşına gelse bile Paul'u yenebilir. Adamakıllı birisi olsaydı sorun etmezdim ancak Paul profesyonel bile sayılmaz.

Para.

Tyson da sirk maymunu olarak bulundu sahnede. Yumruk atmadı falan sadece sağ sol yaptı herif. Maymun gibi.
Adam emeklilik parası için uğraştı işte. Undertaker'da öyle olmasın bana yeter.

Tyson da sirk maymunu olarak bulundu sahnede. Yumruk atmadı falan sadece sağ sol yaptı herif. Maymun gibi.
Refleksleri ölmüş adamın Joe Biden gibi gezdi ortalıkta full boşa salladı sonuç olarak parasını aldı gitti ama o büyük balon patladı dün tokat atıp asan kesen adamın stresten eldiven ısırmasını gördük sadece.

Dostum bu işler parayla olmuyor dünyanın en büyük organizasyonu içerisinde parayla kariyer yapamazsın Netflix sandın sen herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dediğiniz doğru ancak adam 60 yaşına gelse bile Paul'u yenebilir.
Bu dediğin doğru değil işte. Biraz çevik ve dayanıklı hatta profesyonel bile olmayan bir sürü boksör bu Tyson'ı yener. Tyson yaşla birlikte bitmiş, ilk 2 round da bile maçı kazanma şansının olmadığı net şekilde ortaya çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Refleksleri ölmüş adamın Joe Biden gibi gezdi ortalıkta full boşa salladı sonuç olarak parasını aldı gitti ama o büyük balon patladı dün tokat atıp asan kesen adamın stresten eldiven ısırmasını gördük sadece.

Dostum bu işler parayla olmuyor dünyanın en büyük organizasyonu içerisinde parayla kariyer yapamazsın Netflix sandın sen herhalde.
Netflix? Cidden mi? Paul kazandı kesinlikle. (Rüyasında belki kazabilir.)