Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan Bey

Uzman
Makaleler
1
Merhabalar.

Birçok yerde araştırdığım ancak çözümünü bulamadığım bir sorun için sizlere danışmak istedim. Bilgisayarda oyun oynarken veya boştayken ses düzeyi kendi kendine kısılıyor. %90'lara çektiğim ses düzeyim bir bakıyorum arkadaşlar sesin az geliyor diyor ve bakıyorum 20-30 lara düşmüş. Bunun bir çözümü ayarı var mı bildiğiniz? Önerilerin çoğunu yaptım, ses ''windows iletişim etkinliği algılandığında: Hiçbir şey yapma.'' olarak ayarladım. İlgili mikrofonun denetim masası/ses ayarlarından Özel Kullanım Modu'nu kapattım, sürücüler güncel ancak yine de bu sorunla karşılaşıyorum. Daha önce olmuyordu hiç karşılaşmamıştım böyle bir sorunla. Yardımlarınızı bekliyorum.

Mikrofonlar: Razer Blackshark V2 THX ve Masaüstü mikrofonu Razer Seiren Mini

Çözüm
Oyun oynamıyorum... Bu yüzden bazı kavramları yanlış yazabilirim ama siz anlarsınız.
Sorun Windows veya sistem ses-mikrofon ayarları ile ilgili değil.

Steam vs oyunları kurduğunuz platformada sesin otomatik kısılmasına sebep olan bir ayar var. Onu kapatmanız gerekiyor.

Buldum:)
Otomatik ses artış kontrolü.

1733951653870.webp
Oyun oynamıyorum... Bu yüzden bazı kavramları yanlış yazabilirim ama siz anlarsınız.

Steam vs oyunları kurduğunuz platformada sesin otomatik kısılmasına sebep olan bir ayar var. Onu kapatmanız gerekiyor.

1733951653870.webp

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 107433
Hocam dediğiniz gibi yaptım. 3 saattir oyundayım herhangi bir sorun yaşamadım teşekkür ederim.

sorun Windows veya sistem ses-mikrofon ayarları ile ilgili değil.

Eki Görüntüle 107433

Sen harikasın HS 80'ni iade ediyordum az kalsın çok çok teşekkür ederim.