toştoş

Çalışkan
Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum ve bilgisayarıma format attıktan sonra mikrofonum bilgisayarda oynatılan sesi mikrofondan karşıya gönderiyor. Birden fazla kulaklıkta denedim ve aynı sorunu yaşadım. Ayrıca mikrofon eskiden almadığı kadar klavye sesi alıyor.

Kulaklığınızın markası nedir? Varsa sürücüsünden ayarlayabilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Ses ayarları>Diğer ses ayarları>Açılan pencereden kayıt sayfasından mikrofonunuzu seçin, "Düzeyler" sayfasından ayarlarınızı kendinize göre yapın.

Sorununuz çözülürse dönüş yapmayı unutmayın. Ayrıca ses ayarlarınızı da paylaşabilirsiniz.
1762696686338.webp

1762696710572.webp

1762696730383.webp

Kulaklığınızın markası nedir? Varsa sürücüsünden ayarlayabilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Ses ayarları>diğer ses ayarları>açılan pencereden kayıt sayfasından mikrofonunuzu seçin, "düzeyler" sayfasından ayarlarınızı kendinize göre yapın.

Sorununuz çözülürse dönüş yapmayı unutmayın. Ayrıca ses ayarlarınızı da paylaşabilirsiniz.

Denediğim 3 kulaklık var SteelSeries Artics Nova 1, Razer Barracuda x( kablolu kullanıyorum dongle bozuk olduğu) JBL Tune 200 sürücü olarak ayarlamayı denedim karşıya giden seste azalma oluyor ama hala ses gitmeye devam ediyoe ve rahatsız ediyor. Ayrıca düzeylerden mikrofon basını ve sesi kıstığımda da aynı sorun devam ediyor. NVIDIA Broadcast ve SteelSeries Sonar'dan gürültü önleme gibi seçenekler de sorunu çözmedi.