Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Ordu donanım teknoloji ile alakalı zaten hocam.

Makine mühendisi olarak ordu donanımının az çok ne kadar teknolojiyle ilgili olduğunu anlıyorum diyebilirim. Mühendislik ve teknoloji ile alakalı bir gelişme ya da haberi alakalı başlık altında açabilirsiniz zaten ama ben militarizm/ordu kategorisini bu forumda gereksiz buluyorum.

Techolay kışlası da açalım. Üye olmak isteyenler önce Techolay kışlasına gelip askerliğini yapsın.

Askeriyeye ilgiliyim ama birkaç endişem var bu kategorinin açılması konusunda. Türkiyede silah gibi şeyleri tanıtmak pek sağlıklı gelmiyor. Forumda 2. dünya savaşı dışında tarih bilen kişi sayısı bir elin parmağını geçmez. Modern silah teknolojisini ve eski çağ silah teknolojilerini anlayacak kapasiteleri pek yoktur. Açılacaksa sımsıkı denetlenmeli ve bir ideolojinin fanatikliği yapıldığı sezilirse ceza verilmeli.

Biraz az HOI4 oynayın. Tarih ve havacılık bölümleri varken gerek yok. Ha illa açılacaksa bunun adı "militarizm" değil, "askeri tarih" olmalıdır.

Son düzenleme:
Tank teknolojisi konusunun böyle bir etki yapamayacağını düşünüyorum. Onaylanmaması halinde konu dışına açabilir konu açacak kişiler bu kadar eksi olduğuna göre gereksiz yer kaplar zaten böyle konu görmedim henüz.
Tank teknolojisi konuları için de zaten bir kategori mevcut Zırhlı Araçlar diye.

Olabilir, artiladim.