Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Her konudan bilgilenmek iyidir aslında. Ilgisi olmayan da açılacak konulari görünce az çok bir şeyler kapabilir.
Ancak ortada mermi, av tüfeği, pompalı, uzi veya kelebek bıçak tanıtım gibi konular dönmeyecekse iyi olabilir.
Tank tanıtımları, füzeler, dronelar, SAT taktikleri ve eğitimleri, asker/ordu günlükleri, kamuflajlar, survival taktikleri vs. vs... Bunları görüp bilgilenmek açıkçası hiç fena olmaz, aklıma yatmadı değil şu an.
Mevcuttaki "Strateji" kategorisinde alt bir baslik acilabilir.
Zaten açılacak konuların dediklerinizin dışında olması lazım ki tehlikeli işler yapılmaya çalışılmasın.
Çoğu kategorilerde görürsünüz hocam. Mesela sağlık, sinema ile futbolda oldu. Ben şahsen tartışmaya veya nefret yaymaya sebebiyet verecek mesajlara kural koyularak önlem alınmasını yani uyarılmalarını isterdim. Milleti bıraksalar arınma gecesi yapacaklar, ülkenin insanı o raddeye gelmiş maalesef.
Haklısınız. İnsan olmayı, karşımızdakinin de insan olduğunu anladığımız gün bir şeyler değişecek ama bakalım hangi yüzyılda olacak.
Evet, bu şekilde olursa hem eğlenceli hem de bilgilendirici olur.
Örneğin Youtube'da severek takip ettiğim bir simülasyon kanalı var, orada çeşitli tankların ve tank mermilerinin rakipleri üzerinde ki etkilerini simüle ediyorlar ve ortaya çok güzel şeyler çıkıyor.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Havacılık uzay ve zırhlı araçlar dışında bir askeri kategori bulunmamakta. Bu yüzden böyle bir askeri kategori gelmesini olumlu karşılıyorum. Askeri Ekipmanlar gibi bir kategori gelebilir.Bence ilgisi olan arkadaşların fikir alışverişi yapabileceği askeri ekipmanlar, çeşitli birlikler hakkında bilgi sahibi olabileceğimiz bir kategori açılmalı.
Muz ülkesi en çok izlenen malum haber kanalına darbeci diye afişe oluruz gibi geliyor.Tabii biraz irdelenip eklenebilir.Bence ilgisi olan arkadaşların fikir alışverişi yapabileceği askeri ekipmanlar, çeşitli birlikler hakkında bilgi sahibi olabileceğimiz bir kategori açılmalı.
Pcman80
Üstün
Yok hocam, bence böyle daha sağlıklı. Foruma sorsan kaç kişinin bu konular ile alakalı adam akıllı bilgisi var?
Ergen ergen savaş çığırtkanlığı ve ortalama bilgilerle donatılmış iki üç tane tank ile savaş uçağı konusu hariç kimsenin sallamayacağı bir kategori olur. Özellikle de Militarizm kategorisi açılması çok komik olur.
Aaa! Tesadüfe bak sen! Zaten zırhlı askeri araçlar için konu açabileceğin bir kategori var!
Aaa! Tesadüfe bak sen! Zaten zırhlı askeri araçlar için konu açabileceğin bir kategori var!
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Biraz serbestlik olsa da bence forum ana konusu olan teknolojiden çok uzaklaşmamalı.
- Makaleler
- 9
Direkt askeri ekipmanlar başlıklı açılabilir. Militarizm başlığı yanlış anlaşılabilir çünkü.
Hepsinden bağımsız, talep doğrultusunda ilerleyecek bu konu. Kullanıcıların ne kadar talebi var? Yoğun ise bu konu altına doluşurlar zaten. Benim yok mesela.
Hepsinden bağımsız, talep doğrultusunda ilerleyecek bu konu. Kullanıcıların ne kadar talebi var? Yoğun ise bu konu altına doluşurlar zaten. Benim yok mesela.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Ordu donanım teknoloji ile alakalı zaten hocam.Biraz serbestlik olsa da bence forum ana konusu olan teknolojiden çok uzaklaşmamalı.