emilbreivik

Uzman
Bu sağlayıcının fiber internetini kullananlar memnun mu? Oyunlarda aldığınız pingler, internet kesintileri, yavaşlamalar ve diğer şeylerden ne kadar memnunsunuz? Ben de yakın zamanda farklı bir firmadan geçiş yapmayı düşünüyorum da bilgi almak istiyorum.

Aktif olarak kullandığım internetin 500 Mbps paketi ile Millenicom'un 1000 Mbps paketi aynı fiyatta ve aynı paraya 2 kat hız almak daha cazip geldi açıkçası. Şu anda kullandığım firmada da 500 Mbps olan pakete geçiş yaptım ama geçiş işleminin 1 aydan fazla sürmesinden ve bağlanamamasından dolayı farklı firmalara yönelmek istedim.

Bursa'da yaşıyorum.

Sadece bulunduğu odada çekim yapıyor, bazen faturası ödendiği halde internet sanki kesilmiş gibi gidiyordu. Sarı modemli internete bulaşılmaz, çok kötüydü. İlk aylar düzgün gitti sonra sapıttı.

Sadece bulunduğu odada çekim yapıyor, bazen faturası ödendiği halde internet sanki kesilmiş gibi gidiyordu. Sarı modemli internete bulaşılmaz, çok kötüydü. İlk aylar düzgün gitti sonra sapıttı.

Peki Speednet hakkında bilginiz var mı? Sitelerinde 1000/500 MBPS olan fiber paketleri var ama bu paketi TT altyapısında kullanabilir miyim bilmiyorum. Mail attım falan konu hakkında ama 2-3 hafta olmasına rağmen cevap gelmedi.

İnternet kesintisi SMS ile bildirmedikleri sürece olmuyor. Öyle bir durumda da gece saatlerinde kesinti yapıyorlar zaten.
Bağlarken problem yaşanmıştı. Önceki netspeed aboneliğimden geçiş yapmak istemiştim ama direkt yeni abonelik yapmışlar. Orda biraz uğraştım açıkçası. Sorun düzeldikten sonra başka bir problem yaşamadım. Kendi modemimi kullanıyorum. Evin her yerinde çekiyor. 35mbps pakette 33.5 mbps sabit geliyor. Netspeed aboneliğimden fiyatlar yüksek diye geçmek istedim. Onda hiçbir sorun yaşamamıştım.

İnternet kesintisi bildirmedikleri sürece olmuyor. Öyle bir durumda da gece saatlerinde kesinti yapıyorlar zaten.
Bağlarken problem yaşanmıştı. Önceki netspeed aboneliğimden geçiş yapmak istemiştim ama direkt yeni abonelik yapmışlar. Orda biraz uğraştım açıkçası. Sorun düzeldikten sonra başka bir problem yaşamadım. Kendi modemimi kullanıyorum. Evin her yerinde çekiyor. 35mbps pakette 33.5 mbps sabit geliyor.

Fiber altyapılarda kendi verdikleri modemi kullanmamız zorunlu diye biliyorum. Siz nasıl kendi modeminizi kullanıyorsunuz?

Fiber altyapılarda kendi verdikleri modemi kullanmamız zorunlu diye biliyorum. Siz nasıl kendi modeminizi kullanıyorsunuz?
Bir yerde okuduğuma göre kullanıcı adı ve şifreyi veriyorlarmış. Kendileri zorunlu modem verseler bile farklı modem kullanma şansımız olabilir böyle bir şey var ise.