Ponçuk

Başarılı
Öncelikle merhaba, Millenicom yüzünden son 1 aydır pinglerimde sürekli değişiklik söz konusu. Bazen yeni pop noktaları ekleniyor pingim tam düştü diyorum daha sonra tekrar eskisi gibi oluyor... Şu an da olduğu gibi tekrar bir değişikliğe gitti sayın Millenicom. Bir düzelme mi söz konusu yoksa Millenicom kullanıcılarıyla dalga mı geçiyor, gerçekten anlam veremiyorum artık. Gayrettepe çıkışlı pop noktası kaldırılmış, yerine ulus eklenmiş... Bu elbette pingimi düşürmüş fakat hâlâ bir istikrarsızlık söz konusu. Bunlar da anlaşılacağı üzere eski tracert testlerim, yaklaşık 1 haftalık... @62

1704294560437.webp

1704294627886.webp

1704295010975.webp

1704295274281.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl merak ettiğim bu daha ne kadar böyle gidecek. Tam sabit ping alıyor gibi oluyorum pop noktaları eski haline dönünce başa sarıyor her şey. Garip.

TT sözleşmem 10 senenin ardından bitince ve 18 yasımda girdikten sonra ilk önce uğradığım durak Millenicom'du. Hem ucuzdu hem de kendi üstüme sözleşme yapmak istiyordum. 12 gün anca dayandım, ping sorunu, download sorunu, kesintiler derken sorun bildirmiştim bana 3 gün içinde Millenicom ekibini yollayacaklarını söylemişlerdi. 1 hafta gelmediler ben de sözleşmeyi feshetmek istediğimi söyledim. Cayma bedeli ödemeden kurulum bedelini bana kitlemişlerdi. Nefret ede ede onu da ödedim. Kısacası Millenicom iğrenç bir internet sağlayıcısı. İstanbul'un orta yerindeyken bu kadar internet problemi yaşamam gerçekten korkunç bir deneyimdi, ne yap ne et kurtul Millenicom'dan dostum. Ucuz etin yahnisi yenmez gerçekten. Hikayenin devamını isterseniz ya da TurkNet deneyimlerimi istersen paylaşabilirim, mesela bana söylenen tarifede 8Mbps'a kadar upload yazarken bana gelenin 20Mbps olmasi vs. vs.

Öncelikle merhaba, Millenicom yüzünden son 1 aydır pinglerimde sürekli değişiklik söz konusu. Bazen yeni pop noktaları ekleniyor pingim tam düştü diyorum daha sonra tekrar eskisi gibi oluyor... Şu an da olduğu gibi tekrar bir değişikliğe gitti sayın Millenicom. Bir düzelme mi söz konusu yoksa Millenicom kullanıcılarıyla dalga mı geçiyor, gerçekten anlam veremiyorum artık. Gayrettepe çıkışlı pop noktası kaldırılmış, yerine ulus eklenmiş... Bu elbette pingimi düşürmüş fakat hâlâ bir istikrarsızlık söz konusu. Bunlar da anlaşılacağı üzere eski tracert testlerim, yaklaşık 1 haftalık... @62

Eki Görüntüle 6736

Eki Görüntüle 6739

Eki Görüntüle 6741

Eki Görüntüle 6743
Sorun belirli kullanıcıları etkiliyor sanırsam ben de sürekli olarak ulusdan çıkarıyor,whatsappdan yazmayı denediniz mi?

Hocam işin absürt kısmı da tam da burası, eskiden ucuzdu fakat artık değil ve kullanıcılarını ping konusunda memnun edemiyor. Hız konusunda hiçbir sorun yok fiber altyapı kullanıyorum. Fakat iş ping kalitesine gelince yerinde sayıyor Millenicom.

Hocam aktif olarak Millenicom kullanmaya devam ediyor musunuz? Eğer ediyorsanız herhangi bir DPI sorunu yaşadınız mı, DNS kullanımında vs. bir problem var mı?