programmer

Çalışkan
Selam dostlar,

Uzun süredir Millenicom 1000 Mbps kullanıyorum ve genel olarak sorunsuz bir deneyimim vardı. Ta ki bu güne kadar. Dün gece yarısından sonra bir şey oldu ve internet deneyimi rezil durumda. Hız 100 Mbps ile sınırlandırıldı. "100 Mbps" dediğime bakmayın, hiç öyle hissettirmiyor. Birçok siteye giremiyor ya da çok uzun süreler bekliyorsunuz. Bunlara kendi siteleri bile dahil. Destek kaydı oluşturdum ve takip için gönderdikleri bağlantı bile açılmıyor. Speedtest bile açılmıyor.

Önce bölgesel sandım, fakat X platformunda yazanlara bakılırsa ülke genelinde bir durum söz konusu. WARP açınca normale dönüyor ve şu an o şekilde kullanıyorum.

@Recep Baltaş içeriden bir bilgi ulaştı mı acaba? Bir Comnet faciası daha yaşamayalım sonra.
Sizde durum ne? Problem yaşıyor musunuz?

1750977597587.webp

1750977615005.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bugün sabahtan beri sorun var, arada sırada speedtest.net girmiyor. Ben de Millenicom'dayım.
Şu an genel olarak pek bir şey yok gayet stabil ama kendi sunucuma bağlanamıyorum. Diğer her şey düzgün sunucumun IP'sini pingleyemiyorum bile.

Millenicom güvenilirdir bir şey olacağını sanmıyorum, muhtemelen yarına düzelir.

Telekom Fiber kullanıyorum. Bugün bazı sitelerde garip bir yavaşlama söz konusu. Speed test vb. bazen 4-5 dakikada yükleniyor.

Şu an problem bayağı azaldı gibi. Millenicom'a özel bir durum olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen bazı olaylar oldu ve bir şekilde yavaşlatma yapıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bugün sabahtan beri sorun var, arada sırada speedtest.net girmiyor. Ben de Millenicom'dayım.
Şu an genel olarak pek bir şey yok gayet stabil ama kendi sunucuma bağlanamıyorum. Diğer her şey düzgün sunucumun IP'sini pingleyemiyorum bile.

Millenicom güvenilirdir bir şey olacağını sanmıyorum, muhtemelen yarına düzelir.

Her sitede sorun yok ama hala erişim problemi var. Youtube filan görece normal çalışıyor fakat oyun filan oynamak mümkün değil.

Bende Millenicom kullanıyorum sabahtan beri internet yavaş, sitelere zor giriyor online oyun oynayamadım neredeyse sunucu hataları alıyorum.

Aynı şekilde ve hala devam ediyor. Az önce mesaj attılar her şey normal modemi kapatıp açın diye ama sanırım otomatik mesaj.

Telekom Fiber kullanıyorum. Bugün bazı sitelerde garip bir yavaşlama söz konusu. Speed test vb. bazen 4-5 dakikada yükleniyor.

Şu an problem bayağı azaldı gibi. Millenicom'a özel bir durum olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen bazı olaylar oldu ve bir şekilde yavaşlatma yapıyorlar.

Bir "yavaşlatma" gibi değil bu. Bir DNS problemi gibi. Fakat bu kadar uzun süren bir problem nasıl olur bilemiyorum.

Aynı şekilde Millenicom kullanıyorum 500lük paket kullanıyorum fakat sitelerin bazılarına giremiyorum. Örneğin Xbox'ın sayfasına erişemiyorum, Microsoft Store üzerinden herhangi bir şey indiremiyorum. Ama Steam'den oyun indirirken hiçbir sorun yok. Hız da mükemmel. Fakat speed test yapmak sitediğim zaman hiçbir siteye girmiyor. Girdiğinde download hızımda sorun yok fakat upload hızım 0 çıkıyor.
Teknik destek alayım dedim arıza kaydı oluşturdum bu sabah mesaj geldi bir sorun tespit edilmemiştir diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum kendime muhattap bulamıyorum sürekli otomatik yönelendirme ile arıza kaydı oluşturuyor. Çok az kaldı sinireden Netspeed falan geçeceğim biraz daha böyle devam ederse.

Aynı şekilde Millenicom kullanıyorum 500lük paket kullanıyorum fakat sitelerin bazılarına giremiyorum. Örneğin Xbox'ın sayfasına erişemiyorum, Microsoft Store üzerinden herhangi bir şey indiremiyorum. Ama Steam'den oyun indirirken hiçbir sorun yok. Hız da mükemmel. Fakat speed test yapmak sitediğim zaman hiçbir siteye girmiyor. Girdiğinde download hızımda sorun yok fakat upload hızım 0 çıkıyor.
Teknik destek alayım dedim arıza kaydı oluşturdum bu sabah mesaj geldi bir sorun tespit edilmemiştir diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum kendime muhattap bulamıyorum sürekli otomatik yönelendirme ile arıza kaydı oluşturuyor. Çok az kaldı sinireden Netspeed falan geçeceğim biraz daha böyle devam ederse.
Hala aynı bende de.

Netspeed’de de benzer sıkıntı var sanırım.

Bunların yanında windows güncelleştirmesi ve microsoft storedan uygulama güncellemelerini de yapamıyorum. Bu sorun sizde de var mı?