Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, şahsen ben gezmedim; orta halli, çok da kötü olmayan, sıradan bir arabayla gezmek isterdim. Son model, nadir, kimsenin elinde olmayan bir arabayla gezmeye utanırdım. Çünkü herkes benim arabama bakacak, küçük çocuklar fotoğraf çektirmek isteyecek; bu beni ciddi anlamda utandırır. Siz ne yapardınız? Sıradan, normal, çok da kötü olmayan bir araba mı, yoksa son model, nadir bir araba mı?

Arkadaşlar, şahsen ben gezmedim; orta halli, çok da kötü olmayan, sıradan bir arabayla gezmek isterdim. Son model, nadir, kimsenin elinde olmayan bir arabayla gezmeye utanırdım. Çünkü herkes benim arabama bakacak, küçük çocuklar fotoğraf çektirmek isteyecek; bu beni ciddi anlamda utandırır. Siz ne yapardınız? Sıradan, normal, çok da kötü olmayan bir araba mı, yoksa son model, nadir bir araba mı?

Asla. Para ve güç her zaman dikkat çeker. Sıradan bir insan gibi görünürdüm. Dikkat çekip arkamdan mı sövsünler?

Niye arkanızdan sövsünler hocam aksine vay be çalışıp milyoner olmuş deyip tebrik ederler bence.

Aynen :D hiç dayılarla oturup gerçek hayatta muhabbeti deneyimlemediniz herhalde. Ya da çok elit bir semptesiniz.
Her lüks araba geçtiğinde dayılar önce araba geçene kadar bakıp sessiz kalır, sonra da "vay or***u çocuğundaki arabaya bak kesin baba parası" diye topluca söverler :D

Dolar milyoneri olsaydım muhtemelen kırmızı renk bir Alfa Romeo Giulia alırdım, daha iyi arabalar var elbet ama benim hayalimde bu araba var. Para olduktan sonra pahalı harcamalar yapmakta sıkıntı yok bence, görgüsüz gibi paranın havasını atıp milleti ezmeye çalışırsanız o zaman sonradan görme olursunuz tabii. Ha bir de kefenin cebi yok, bitiremeyeceğim türden bir milyonsa eğer güzelce harcardım herhalde.

Almanya'ya taşınıp Nürburgring'in yakınlarında bir villa satın alıp 20-30 tane pist oyuncağı alırdım.
Gündelik arabam da muhtemelen oldukça konforlu ve seri olurdu, 911 Turbo S mesela olabilir..

Pahalı derken Ferrari, Lamborghini gibi araçlardan bahsediliyor sanırım. O düzeyde pahalı değil ama 3 yıl önce Audi Q8 alacakken deprem nedeniyle müstakil eve taşınmak için tasarruf amacıyla daha ucuz alternatif olarak 4x4 Sportage aldım. O dönemde bu arabanın geçici olduğunu ve eve taşındıktan sonra yükselteceğimi düşünüyordum ama şimdi yükseltmek gereksiz geliyor.

Spor araba almam zaten saçma olur, yeni evim şehir dışında ve yollar köy yolu gibi. Araba ilk yılında pert olur. Daha büyük ve pahalı SUV almak da saçma geliyor çünkü elimdeki fazlasıyla yetiyor. Birkaç yıl önce bu soruya evet derdim ama şimdi gereksiz diyorum. 600 beygir araba alıp çukurlu yollarda 50 km hızla kullanmak zorunda kalacaksam almanın bir anlamı yok.

Son düzenleme: