Çözüm Minecraft 1.21.9 sürümünde ghast, tekne çekmiyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Üstün
Makaleler
2
1.21.9 sürümündeyim. Tekne ile köylü taşımam lazım ve ghast kullanıyorum. 1.21.6 sürümünde taşıyabiliyorduk ama şimdi ip kopuyor.

2 tane halat ile sorunu çözdüm. Bu sefer de tekneyi halatlardan ayıramıyorum.

Son düzenleme:
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Ghast ile İlişki Kontrolü:
- Ghast ile tekne arasında bir bağlantı var mı? Ghast'ın gemiyi çekme işlevi oyun güncellemeleri ile değişebilir.
- Eğer ghast gemiyi çekmiyorsa, daha önce yapılan güncellemeleri kontrol edin.

2. Halat Kullanımı:
- Halat ile bir gemiyi bağlamak için, öncelikle teknenin yanına gelin ve halatı kullandığınızdan emin olun.
- Halatı kullanıp tekneyi bağladıktan sonra, halatı çözmek için elinizdeki halatı "sağ tıklayarak" veya "interact" tuşu ile çözebilirsiniz. (Kontrol ayarlarına göre farklılık gösterebilir.)

3. Köylüyü Tekneye Alma:
- Köylüyü tekneye almak için, köylünün yanına gidip onu tekneye doğru itmeniz gerekebilir.
- Köylüler bazen tekneye girmekte zorlanabilir. Öncelikle köylüyü uygun şekilde yönlendirin.

4. Oyunun Ayarlarını Gözden Geçirme:
- Oyunun kontrol ayarlarını ve güncellemeleri kontrol edin. Bazen, güncellemeler belirli işlevleri etkileyebilir.
- Eğer gerekirse oyunu güncelleyebilir veya eski bir sürüme dönebilirsiniz.

Bu adımları denedikten sonra sorununuz devam ederse, ek bilgiler sağlayabilmeniz için başka bir yönlendirme yapabilirim.

nasıl ayırdınız hocam?

Çözüm makas ileymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…