Minecraft bana göre vasat

Modlar minecraftın bir parçası öylece çıkartıp atamazsınız.
Modlar Minecraft'ın asıl konusunun bir parçası değil, modlar insanların farklı hikayeler veya oyunlar yaratmaları için sunulan bir özgürlük.

Ben eleştirimi konuya göre yapıyorum. Dedikleriniz doğru ama Minecraft'ı tek başına oynarken ve klasik moduyla oynarken baz alırsak oyun artık çok eskidi ve sıktı. Modlar oyunu tabii ki çok güzel yapıyor özellikle ben uzay modlarını vs. çok seven bir insanım. Ama bu modlar Minecraft'ın direkt bir parçası olsa bunlar da paralı olurdu. Ben bu açıdan değerlendiriyorum. Ama sunucuların çeşitliliği ve topluluğun verdiği değer gayet iyi ve oyunu ayakta tutan şey bu zaten. Ama oyun kendi başına hayatta kalma oyunu olarak geçiyor ve bu açıdan bakınca kısır döngüye girip oyuncuya zevk vermiyor. Ben orijinal ve temel Minecraft'ı ele alarak yorumumu yaptım.

Alpha 1.0.1’den beri oynuyorum. Oyunun kendi döngüsünün sıkıcı olduğu doğru, ancak sizin de hayal gücünüz boş durmasın. Özellikle Redstone Circuits inanılmaz zevkli. Tavsiye ederim.
Redstone'u da denedim. Bir zamandan sonra sarmiyor bazi seyler.

Vanilla Minecraft'tan zevk alamayan oynamayı bilmiyordur.
Herkes her seyden zevk almak zorunda degil. Tabularini kendine sakla.

Vanilla Minecraft'tan zevk alamayan oynamayı bilmiyordur.
İnsanların zevklerini ve keyif aldıkları şeyleri "oynamayı bilmiyor" şeklinde tasvir ediyor olman senin algının ne kadar kapalı olduğunu anlatıyor. Biraz gözlerini açıp etrafa bak, herkes senin sevdiğin şeyleri oynamıyor. Bunu kafanın bir yerine yazsan iyi edersin.

Benzer şekilde düşünüyorum, mesela Terraria var, hem pek bilinmiyor ve çoğu kişi ön yargılı davranıyor. Minecraft'tan daha fazla yapılabilecek şey var oyunun modsuz sürümünde. En azından benim için öyle. Bu dediklerime yapı inşa etmeyi ve sistem yapmayı eklemiyorum, çünkü ikisinde de çok güzel yapılar inşa edilebiliyor, sistemler yapılabiliyor. Onun dışında dediğiniz gibi keşif, maden toplama gibi şeyler beni de sıkıyor her iki oyunda fakat yapılabilecek bir şey yok. Modlu oynamadıysanız bir kez deneyin derim, maden yapmadan güçlü eşyalara erişebiliyorsunuz.

Bu kadar uzatılmaya değecek bir konu yok ortada, oyunu severek arada oynuyorum ama henüz bitirmedim. Yöneticiler mutlu Ghast gibi saçma eklentiler yerine kapsamlı bir End güncellemesi ve yeni bosslar getirmesi artık şart. Oyundaki deaktiflik bu yüzden. Bu oyun sürekli aktif olup oynanacak bir oyun değil, biraz da kişisel olarak sizin sıkılmanız bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…