Detaylar
Kim cevapladı?Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
- DDU ile Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden kurun. NVDIA kullanmıyorsanız 567 yada 577 önerimdir.
- Win+R %L
OCALAPPDATA%yaz > "/Dungeons" bul ve sil. - Verdiğim kodları sırası ile çalıştırın. CMD'yi yönetici olarak açın:
-
Kod:
sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow
-
- Sistemi yeniden başlat.
- Xbox App’i aç > Minecraft Dungeons > (üç nokta) > Yönet / Manage > Dosyalar veya Ayarlar sekmesine gir > Gelişmiş başlatma seçenekleri / Launch options alanını bul > şunu aynen yaz:
-d3d11>Kaydet
Son düzenleme:
- DDU ile Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden kurun. NVIDIA kullanmıyorsanız 567 ya da 577 önerimdir.
- Verdiğim kodları sırası ile çalıştırın. CMD'yi yönetici olarak açın:
Kod:sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth sfc /scannow- Sistemi yeniden başlat.
- Xbox App'i aç > Minecraft Dungeons > (üç nokta) > Yönet / Manage > Dosyalar veya Ayarlar sekmesine gir > Gelişmiş başlatma seçenekleri / Launch options alanını bul > şunu aynen yaz:
-d3d11>Kaydet
Ekran kartı sürücümü kaldırmadan kodları yazarsam sıkıntı olur mu? Ayrıca ben laptop kullanıyorum. Çok teşekkür ederim.
Sorun ekran kartından olabilir silmekte fayda var.
Kusura bakmayın ama tam anlamadım. Yani ekran kartı sürücülerini silmeden de yapabilirim ama eğer sorun ekran kartındaysa çözülmez mi demek istiyorsunuz
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Kusura bakmayın ama tam anlamadım. Yani ekran kartı sürücülerini silmeden de yapabilirim ama eğer sorun ekran kartındaysa çözülmez mi demek istiyorsunuz
Evet tam olarak onu diyorum hocam. Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı bir sorun varsa ve siz silmezseniz diğer adımları yapmanızın pek bir faydası olmaz.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
CMD'yi yönetici olarak çalıştırdınız mı?
Çok sağ olun onu halletim.2.komutu yazınca ne olması gerekiyor.
Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 10.0.26100.5074
Image Version: 10.0.26200.7462
Bende bunlar yazıyor.
Hata almadıysanız sorun yok, "sucessfully" yazdı mı? Yazıysa devam edin, yazmadıysa hata kodunu atın.
Kusura bakmayın 2.komutun taramayı bitirmesini bekliyordum çok geç cevap verdim.%62.3'te takıldı kaldı ama bir hata vermedi hatta ilk yapdığımda da böyle oldu bilgisayarı yeniden başlat yappınca 5 dakika boyunca açılmadı sonra sıkıntısızca açıldı. İlk komut herhangi bir sıkıntı olmadığını söylüyor ama 2.komut şu an da hala %62.3'te kaldı