Biraz takılı kalır o komut hocam gayet normal 10 dk hatta bazen 30dk bile sürebilir sadece bekleyin. şimdi CTRL+C yapın ve komutu tekrar yazın ve bekleyin sadece.

Hata almadıysanız sorun yok, "sucessfully" yazdı mı? Yazıysa devam edin, yazmadıysa hata kodunu atın.

Şu anda sıkıntısız tamamlandı."succesfully" yazdı.

Ekran görüntüsü 2025-12-31 180146.webp

Dediğiniz sekmeleri bulamadım

Ekran görüntüsü 2025-12-31 180134.webp

Burada da yok

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-31 180134.webp
    114,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran görüntüsü 2025-12-31 180134.webp
    114,3 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Ben kısa yolunuz yoksa diye kısayol oluşturma adımı anlattım, kısayolunuz varsa direkt o kısayola 2. adımı uygulayın.
  • Göz at diyerek oyunun kurulu olduğu yere gidin ve Dungeons.exe yazana sağ tık > daha fazla > gönder masaüstüne (kısayol) daha sonra
  • Kısayola sağ tık > özelikler hedef yazan yerde uzunca bir şey yazar en sonunda tırnak olur oraya tırnaktan sonra -d3d11yazın ve uygula-tamam yapın.
Oyunu bundan sonra o kısayoldan açın.

Introyu bypass etmemek için yazdırmamıştım ama hala açılmadıysa o zaman introyu bypass edelim: az önce -d3d11 yazdığımız yere şimdi şunu yazın:
  • -d3d11 -NoSplash -NoIntroMovies bunu yazarak intro bypass edilmiş olacak.
Daha sonra Ayarlar > Sistem > Ekran > Grafik > Masaüstü Uygulaması Ekle > Dungeons.exe seçerek ekleyin > Seçeneklerde ekran kartınızı ve "yüksek performansı" seçin.

Son düzenleme:
Introyu bypass etmemek için yazdırmamıştım ama hala açılmadıysa o zaman introyu bypass edelim: Az önce -D3D11 yazdığımız yere şimdi şunu yazın:
  • -d3d11 -NoSplash -NoIntroMovies bunu yazarak intro bypass edilmiş olacak.
Daha sonra Ayarlar > Sistem > Ekran > Grafik > Masaüstü Uygulaması Ekle > Dungeons.exe seçerek ekleyin > Seçeneklerde ekran kartınızı ve "yüksek performansı" seçin.

Denedim ama intro yine girdi bir daha detaylı söyler misiniz?

Yani hiçbir işe yaramamış gibi görünüyor

Son düzenleme:
Kısayola sağ tık > Özellikler > Hedef kısmında uzunca bir yazı yazar o yazının sonunda ki tırnak işaretine boşluk bırakarak -d3d11 -NoSplash -NoIntroMovies -USEALLAVAILABLECORES yazın.

Daha sonra: Ayarlar > Sistem > Ekran > Grafik > Masaüstü Uygulaması Ekle > Dungeons.exe seçerek ekleyin > Seçeneklerde ekran kartınızı ve "yüksek performansı" seçin.

Ardından PowerShell’i yönetici olarak aç ve şu komutları sırası ile yaz:
Kod:
Get-WindowsOptionalFeature -Online | Where-Object {$_.FeatureName -like "*Media*" }
Sistemi yeniden başlatın. Açılınca kodları tekrar yazın.
Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName "MediaPlayback" -NoRestart
Enable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName "MediaPlayback" -All -NoRestart
Enable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName "MFPlay" -All -NoRestart
Sistemi yeniden başlatın.,

Şunları indirin:

Sistemi yeniden başlatın.

Eğer hala olmadıysa daha ne gerek bilmiyorum çünkü; Sistem dosyalarını kontrol ettik, oyunun dosyalarını doğruladık, DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp temiz kurulum yaptık, oyunu dahili GPU dan harici GPU ya geçirdik. Tüm bu adımlara rağmen olmadıysa bilmiyorum çözümü nedir.

Çok fazla şey denedik evet ama hepsi oyun içinde olan şeyler sisteme zara vermez bazı şeyleri kaldırıp yeniden kurduk sadece bilginiz olsun. Umarım artık crah yaşamazsınız ve sorununuz çözülür.

Son düzenleme:
Gerçekten size çok minnetarım çok teşekkür ederim. Son durum raporu olarak, verdiğiniz komutların ilkini PowerShell adlı uygulamaya yazınca bir hata veriyor fotoğrafını atacağım ve kusura bakmayın ama ben beceremem diye ekran kartı yazılım işlemini yapmak istememiştim ama hala sorun çözülmedi eğer birazcık detaylı anlatırsan deneyebilirim ama anlatmazsanız canınız sağ olsun çünkü ben sorunun ekran kartı dışında olduğunu düşünüyorum. Ayrıca benzer bir sorunu Delta Force oyununda da yaşamıştım ve Steam de oyunun tam ekran açılmaması için bazı kodlar girmiştim ve sorun çözülmüştü ve bence dungeonsdaki sıkıntı da bu. İndermemi söylediklerinizi indirmeye çalışacağım. Son olarak gerçekten çok teşekkür ederim.

Bir de indirmem gereken şeye tıklayınca virüs taraması yapılamayacak kadar büyük tarzı bir şey diyor biraz tırstım ama indirin derseniz indiririm ayrıca indirdikten sonra bu dosyalara bir şey yapmam gerekecek mi?

1767205665704.webp

Hata da bu ve tekrar söylüyorum uğraşmak istemezseniz yine de çok sağ olun.

Son düzenleme: