Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Tamamen keyfi bir Survival dünyasına başlamak istiyorum. Başlangıçta faydalı olanlardan, çok daha kompleks olanlara kadar, yapmamı önerdiğiniz farmlar var mı? Özellikle demir ve altın farmı gibi maden farmları, mob farmları ve yemek kaynağı farmları ilgimi çekiyor.
Sizin dediklerinizle kendime bir "To-Do" listesi çıkartacağım.

Merhaba arkadaşlar,

Tamamen keyfi bir Survival dünyasına başlamak istiyorum. Başlangıçta faydalı olanlardan, çok daha kompleks olanlara kadar, yapmamı önerdiğiniz farmlar var mı? Özellikle demir ve altın farmı gibi maden farmları, mob farmları ve yemek kaynağı farmları ilgimi çekiyor.
Sizin dediklerinizle kendime bir "to-do" listesi çıkartacağım.

Ender Dragon farmı.

Merhaba arkadaşlar,

Sizin dediklerinizle kendime bir "To-Do" listesi çıkartacağım.

Kenik tozu farmı yapıp yemek için kullanabilirsin.
Screenshot_20260225_183946_Minecraft.webp
Screenshot_20260225_184015_Minecraft.webp

Şu iki farm vazgeçilmezim. Ev yapmadan bunları yapar keyfime bakarım. Köylü çoğaltıp büyü işine giriş yaparım ve köylülerle demir farmı inşaa edip demir işini hallederim.

Iron farmın etrafını kürek ile yol yapmanız gerekiyor golem çıkmaması için fakat benim tavsiyem çapraza her köşeden 8 blok gidip kenarlardan alanı birleştirdiğinizde güzel bir buğday tarlası yapabilirsiniz.