Foop

Çalışkan
Ben Discord’da takılırken biri beni sunucuya çağırdı falan işte, ondan sonra orada verify yaptım MC hesabının e-postasını falan sonra gelen kodu sordu, çaldılar hesabımı. Microsoft'a "Nasıl geri alırım?" diye sordum. "Bir şey yapamayız, yeterli kanıt yok." dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha derdinizi bize düzgün anlatamıyorsunuz Microsoft'un da yardımcı olamaması normal açık, net ve anlaşılır bir şekilde iletişim kurun. İnsanlar beyninizin içinde yaşamıyor, konuya sizin gibi hakim değil kimse. Hesabın orijinal sahibi iseniz hesabın ilk mailinden ulaşıp faturanız ve hesabın orijinal bilgileri ile başvurursanız hesabınızı geri alabilirsiniz.

Hocam daha derdinizi bize düzgün anlatamıyorsunuz Microsoft'un da yardımcı olamaması normal. Hesabın orijinal sahibi iseniz hesabın ilk mailinden ulaşıp faturanız ve hesabın orijinal bilgileri ile başvurursanız hesabınızı geri alabilirsiniz.

Mailden ulaştım fatura ve hesap ile ilgili bilgileri doldurmama rağmen yetersiz bilgi diyorlar. Mojanga da ilettim ama onlar maalasef bu tür durumlarda yardımcı olmuyorlar.

Microsoft'tan gelen mesaj bu Gmail'e.

İletişimi orada bitirmemişlerdir ek şeyler istemişlerdir. Yönlendirme yapmadan "bunlar yetersiz bay bay" dememişlerdir.

Sizce bu fotoğraftan ne anlaşıyor? Adamlar demişler bizim sorumluluğumuzda değil yani hesabı askıya almışlar almayın dememe rağmen.

Kusura bakmayın konu üzerinden geçmiş ama Discord sunucusunda böyleydi buraya Gmail, code, MC ismi girince MC ve Microsoft hesabı çalınıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_9810.webp
    IMG_9810.webp
    131,1 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran görüntüsü 2025-07-02 005513.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-02 005513.webp
    39 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme: