Öyle bir şey demedim, bunu sadece NOD32'nin yakalamış olması False-Positive olabileceğine dair işaret anlamında söyledim.

Zaten burada 2 işe yarar av var. Biri BitDefender biri ESET. Emsisoft ve G DATA BitDefender destekli oldukları için onları adamdan saymayabiliriz. ESET mesela bende 5 tane crack dosyasını zararlı görüyor ancak BitDefender hiçbirini zararlı görmüyor. Yani burada hem ESET, hem BitDefender gördüyse ihtimal bayağı yükseliyor. Ayrıca direkt zararlı adıyla görmüşler. Kaspersky'a ve BitDefender'e (detaylı) inceleme için gönderilirse daha net sonuç gelebilir. Onları bekleyene kadar konu sahibi hocam dosyayı silsin bence. Eğer Kaspersky'dan ve BitDefender'den net zararlıdır yanıtı gelirse o zaman kurtulmuş olur. Gelmezse kurabilir. Zamanında bunları yaşadık sonuçta BitDefender forumu bile engellemişti.

Meteor Client kullanabilirsin. Ücretsiz + Açık Kaynak. Ayrıca bu tip clientler bilgisayarına virüs bulaştırmasa bile sunucuyu sabote edebilir. 2B2T falan gibi yerlerde crackli hile kullanma.

filescan.io veya tria.ge sitesine atar mısın, bende böylece kendi yaptığım antivirüsle analiz edeyim. Onda oto Java decompiler var.

VirusTotal sonucunu inceledim, zararlı yazılım içerdiğini düşünüyorum. BitDefender ve ESET algılamalarının yanında bir de davranışsal olarak şüpheli yanları var. İnternete bağlanmak, değişik dosyalar yazmak gibi.

Ekran A2lıntısı.webp

Ekran Alıntısı.webp

İlgili dosyayı tamamen silin ve Emsisoft Emergency Kit, Hitman.pro ile sisteminize tarama yapın.

(EEK, BitDefender altyapısını kullanıyor)

Hile dosyalarinin birçoğunda virus vardir hocam bilinmeyen ve bulunamayan birçok virus cesidi var yeni yazilan veya yeni sistemize edilmis ve analiz edilmemis virusleri antivirusler bulamiyor.
Dosyayı ele geçirmeden bilemeyiz, maksimum tahmin olur.

Sanırım buradan indirmiş: https://www.virustotal.com/gui/url/400141d1bc2c2f49f6eb6c29df68373f9a194921eb89eb2518bea6d83f5d3342 sadece VirustTotal linkini verdim.

https://www.virustotal.com/gui/file...66adac1781fb409869f5245fe5bf7cc4a2a/detection Benzer dosya.

Son düzenleme: