DOGANSLX 72

Üstün
Yer
Ankara
2-3 olacağız, yapılar falan olsun, survival takılacağız. Ona göre bir hosting arıyoruz. Öneriniz var mı?

Hosting yerine playit.gg ile falan interneti iyi ve yüksek RAM sahibi bir arkadaşınızı da host olarak kullanabilirsiniz ama tek sorun o arkadaşınız oyunu açmadığı sürece kimse oynayamaz. Ama ücretsiz halletmiş olursunuz, mod gibi sıkıntı da olmaz.

Hosting yerine playit.gg ile falan interneti iyi ve yüksek RAM sahibi bir arkadaşınızı da host olarak kullanabilirsiniz ama tek sorun o arkadaşınız oyunu açmadığı sürece kimse oynayamaz. Ama ücretsiz halletmiş olursunuz, mod gibi sıkıntı da olmaz.

Güzelmişte bizim sistemler pek iyi değil hocam ya.

Playit.gg kesinlikle önermem hocam, en yakın sunucusu Romanya, o da size denk gelirse. Aşırı derecede ping oluyor, Tailscale daha iyi bir yöntem.
@DOGANSLX Modlu kuracaksanız, en az 8 GB RAM öneririm. Rehberimi incelerseniz görebilirsiniz.

@SuperUser, anladım. Normalde port yönlendirme önerecektim ama güvenlik sıkıntısı çıkabilir diye Playit önermiştim. Biz arkadaşlarla 1-2 ay sadece Playit üzerinden oynamıştık. Ben hiç lag yaşadığımızı hatırlamıyorum ama doğrudur.

@SuperUser, anladım. Normalde port yönlendirme önerecektim ama güvenlik sıkıntısı çıkabilir diye Playit önermiştim. Biz arkadaşlarla 1-2 ay sadece Playit üzerinden oynamıştık. Ben hiç lag yaşadığımızı hatırlamıyorum ama doğrudur.

Arkadaşınız ile yakın konumdaysanız, sunucu yoğunluğu düşükse ve yakın bir sunucuya denk gelmişseniz, olabiliyor. Ancak 1 tanesi farklı olsa, bir ping problemi olabiliyor.

Keyubu öneririm, memnunum.

Keyubu öneririm, memnunum.
Benim de ilk aklımda Keyubu vardı hocam ama alternatifi varsa diye araştırıyorum.

Keyubu kullandım daha önce sürekli kopma, sunucuda lag oluyordu. İşlemci ve RAM kullanımı %50 olmasına rağmen.
Yaklaşık 40 gündür batihost kullanıyorum hesap haricinde hiçbir sorun yaşamadım. Hesap için kullandığımda da destek ekibinin bayağı iyi çalıştığını gördüm.