Luna1057

Yetkin
Arkadaşlar ben birkaç tane shader gördüm fakat onlardan daha iyisi var mıdır? Gördüğüm shaderlar: Derivative, Bliss, Photon, Aurora, Kappa. Videosu vardı fakat kaldırıldığı için gönderdiğim zaman bu video kullanılamıyor diyor.

RX 6700 XT.
R5 5600.
32 GB RAM.

Kappa kullanmanı önermem. Gözü bir zamandan sonra çok yoruyor. Birde mobların gözünden ışık çıkıyor niye bilmiyorum. Yukarıya koyduğum shaderları kullanabilirsin.
(Eğer cave dweller veya ona benzer modlar indirdiysen Bliss öneririm. Mağaraları karanlık yapıyor normaline göre. Ekstra korkunç oluyor)

Kappa kullanmanı önermem. Gözü bir zamandan sonra çok yoruyor. Birde mobların gözünden ışık çıkıyor niye bilmiyorum. Yukarıya koyduğum shaderları kullanabilirsin.
(Eğer cave dweller veya ona benzer modlar indirdiysen Bliss öneririm. Mağaraları karanlık yapıyor normaline göre. Ekstra korkunç oluyor)
Ben Bliss'i indirdim denemek için fakat Optifine ile girince normalde FPS gösterme seçeneği çıkıyordu şimdi çıkmadı, özellik mi kaldırıldı yoksa shader'dan dolayı mı? Sürüm 1.21.4.

Ben Bliss'i indirdim denemek için fakat Optifine ile girince normalde FPS gösterme seçeneği çıkıyordu şimdi çıkmadı, özellik mi kaldırıldı yoksa shader'dan dolayı mı? Sürüm 1.21.4.
Optifine ve shader uyumsuz olabilir. İndirip birdaha yükleyin isterseniz. Yada 1.21.4 forge indirip Optifine jar dosyasını mods klasörüne atın.
Oda olmuyor ise kaldırılmıştır özellik. Bendede gözükmüyor çünkü. İsterseniz manuel açın fps göstergesini.

Son düzenleme: