Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.597 Çözümler 8 Beğeniler 2.463 Yer Kaer Morhen 16 Mayıs 2024 #1 Bunu satın aldım, RTX modu için ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
Çözüm Aykut551 16 Mayıs 2024 Ehwenisher dedi: Bunu satın aldım, RTX modu için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bedrock indirmeniz ve video ayarlarında ışın izlemeyi bulun ve aktif edin RTX ekran kartınız varsa tabii.
Ehwenisher dedi: Bunu satın aldım, RTX modu için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bedrock indirmeniz ve video ayarlarında ışın izlemeyi bulun ve aktif edin RTX ekran kartınız varsa tabii.
Aykut551 Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 295 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 165 16 Mayıs 2024 #2 Ehwenisher dedi: Bunu satın aldım, RTX modu için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bedrock indirmeniz ve video ayarlarında ışın izlemeyi bulun ve aktif edin RTX ekran kartınız varsa tabii. Artı 0 Eksi Çözüm
Ehwenisher dedi: Bunu satın aldım, RTX modu için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bedrock indirmeniz ve video ayarlarında ışın izlemeyi bulun ve aktif edin RTX ekran kartınız varsa tabii.