Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba. Ben MC Java oynarken böyle bir sorunla karşılaştım. Eşya çerçevesini sandığın üstüne koyunca sandığı açamıyorum ha bir de çerçevenin yönünü değiştiriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
İşaretlediğim taşları kır. İstersen basamak ekleyebilirsin.
The Shorekeeper
Üstün
Eşya çerçevesi olduğu için değil, sandığın üzerinde taş blok olduğu için açamıyorsunuz.
Son düzenleyen: Moderatör:
mudurvekili
Yetkin
Çerçeveye tıklarsanız eşyanın ekseni değişir, bu modu kurarsanız tabela ve eşya çerçevelerinden doğrudan sandık veya herhangi bir envanter açabilirsiniz.
Çerçeveye tıklarsanız eşyanın ekseni değişir, bu modu kurarsanız tabela ve eşya çerçevelerinden doğrudan sandık veya herhangi bir envanter açabilirsiniz.
![]()
Teşekkürler hocam. Ama bir sorum olacak ben arkadaşımla aynı sunucuda oynuyorum ama o mobilden oynuyor. Onda da böyle bir sorun yaşanır mı? Yaşanırsa bir çözümü var mıdır?
- Makaleler
- 20
Sandıkların üstüne tam blok koyarsanız açılmaz, yarım blok koymayı deneyin.
@mudurvekili problem nedir? Diğer arkadaşlar da benimle hemfikirde ama siz bir garipsiniz.
Yaşanır ve bu sorun tabelalardan falan kaynaklanmıyor. Siz direkt sandıkları açamıyorsunuz, sandıkların üstü kapalı.Teşekkürler hocam. Ama bir sorum olacak ben arkadaşımla aynı sunucuda oynuyorum ama o mobilden oynuyor. Onda da böyle bir sorun yaşanır mı? Yaşanırsa bir çözümü var mıdır?
@mudurvekili problem nedir? Diğer arkadaşlar da benimle hemfikirde ama siz bir garipsiniz.
Son düzenleme:
35gvm78
Üstün
Merhaba. Ben MC Java oynarken böyle bir sorunla karşılaştım. Eşya çerçevesini sandığın üstüne koyunca sandığı açamıyorum ha bir de çerçevenin yönünü değiştiriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
İşaretlediğim taşları kır. İstersen basamak ekleyebilirsin.
mudurvekili
Yetkin
O da yaşayacaktır, diğer arkadaşların dediği de doğru üstünde katı bir blok olduğu sürece açamazsınız.Teşekkürler hocam. Ama bir sorum olacak ben arkadaşımla aynı sunucuda oynuyorum ama o mobilden oynuyor. Onda da böyle bir sorun yaşanır mı? Yaşanırsa bir çözümü var mıdır?
@Barış oyuna girip aynı senaryoyu denerseniz haklı olduğumu görürsünüz, aynı zamanda beğenmeme emojisini bu şekilde kullanacak kadar da gururunuzu kırmasın bir mesaj.
Teşekkürler sorunum çözüldü
- Makaleler
- 20
Sandıkların üstüne tabela koysanız bile yanlarına sağ tıklayarak açabiliyorsunuz. Ben de sizin söylediğinize katılmadığım için beğenmedim mesajınızı, saçma sapan bir şey için mod kuracağıma tabelayı kaldırıp taşın üstüne koyarım daha mantıklı. Arkadaşın dediğine göre de sorun bizim söylediğimiz yöntem ile çözüldü@IBarış oyuna girip aynı senaryoyu denerseniz haklı olduğumu görürsünüz, aynı zamanda beğenmeme emojisini bu şekilde kullanacak kadar da gururunuzu kırmasın bir mesaj.
mudurvekili
Yetkin
Bunun yanlış olduğunu iddia etmedim.Sandıkların üstüne tabela koysanız bile yanlarına sağ tıklayarak açabiliyorsunuz.
Oyunu istediğiniz gibi oynamakta serbestiniz.saçma sapan bir şey için mod kuracağıma tabelayı kaldırıp taşın üstüne koyarım daha mantıklı.
Sevindim.Arkadaşın dediğine göre de sorun bizim söylediğimiz yöntem ile çözüldü![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-