O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 22 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar selam, birçok asansör sistemine baktım ancak ya 1.17'den kalma çalışmıyor ya da 3x3 değil. İstediğim özellikler: Aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağı inmesi. İstenildiği zaman yukarıdan aşağıya çağırılabilmesi. Son düzenleme: 22 Şubat 2025
Arkadaşlar selam, birçok asansör sistemine baktım ancak ya 1.17'den kalma çalışmıyor ya da 3x3 değil. İstediğim özellikler: Aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağı inmesi. İstenildiği zaman yukarıdan aşağıya çağırılabilmesi.
Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 22 Şubat 2025 #2 Oltran dedi: Arkadaşlar selam, birçok asansör sistemine baktım ancak ya 1.17'den kalma çalışmıyor ya da 3x3 değil. İstediğim özellikler: Aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağı inmesi. İstenildiği zaman yukarıdan aşağıya çağırılabilmesi. Genişletmek için tıkla... Create modunu kurarsanız çok güzel şeyler yapabilirsiniz aslında, hem de vanilla tadını bozmuyor.
Oltran dedi: Arkadaşlar selam, birçok asansör sistemine baktım ancak ya 1.17'den kalma çalışmıyor ya da 3x3 değil. İstediğim özellikler: Aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağı inmesi. İstenildiği zaman yukarıdan aşağıya çağırılabilmesi. Genişletmek için tıkla... Create modunu kurarsanız çok güzel şeyler yapabilirsiniz aslında, hem de vanilla tadını bozmuyor.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 22 Şubat 2025 #3 Saruman Paşa dedi: Create modunu kurarsanız çok güzel şeyler yapabilirsiniz aslında, hem de vanilla tadını bozmuyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef mod kullanmayı düşünmüyorum
Saruman Paşa dedi: Create modunu kurarsanız çok güzel şeyler yapabilirsiniz aslında, hem de vanilla tadını bozmuyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef mod kullanmayı düşünmüyorum