HeliXspeed

Becerikli
CurseForge sitesindeki mod paketlerini kendi App'ini kullanarak direkt kendisi Client olarak kurup Modpack'i açıyor ama açtığımızda orijinal Minecraft başlatıcıyı başka bir oturummuş gibi açıyor ve satın aldığınız Microsoft hesabını tekrar açmanız gerekiyor. Manuel olarak içerdiği tüm modlardan istediğimizi kendimiz bir Forge dünyasına nasıl aktarabiliriz? Bir mod paketinden örnek vereyim mesela DeceasedCraft apocalypse mod paketini istediğim Client'e kurmak istiyorum. Essential mod ile ek modlar ekleyerek kurabilir miyim?

Orijinal Minecraft'ın yok ise TLauncher üzerinden TL Mods menüsünden istediğin Modpack'i kurabilirsin. Eğer yok ise SKLauncher kullanabilirsin. Mod paketini Launcher'a at ve gerekli modları kuracaktır.

Orijinal Minecraft'ın yok ise TLauncher üzerinden TL Mods menüsünden istediğin Modpack'i kurabilirsin. Eğer yok ise SKLauncher kullanabilirsin. Mod paketini Launcher'a at ve gerekli modları kuracaktır.
orijinal minecraft java ve bedrock paketini 1 yıl önce almıştım, neden orijinalinde oynayamıyoruz ki? internetten araştırdığımda herkes zaten crack mc kullanıyordu. Ama şaka maka TLauncherin mod paneli çok güzel. Orijinalinden daha iyi şeyler yapabiliyorsun.

Orijinal Minecraft Java ve Bedrock paketini 1 yıl önce almıştım, neden orijinalinde oynayamıyoruz ki? İnternetten araştırdığımda herkes zaten crack MC kullanıyordu. Ama şaka maka TLauncher'in mod paneli çok güzel. Orijinalinden daha iyi şeyler yapabiliyorsun.

TLauncher'dan orijinal Minecraft hesabınla oynayabilirsin. Aynısı SKLauncher için de geçerli.

Orijinal Minecraft'ın yok ise TLauncher üzerinden TL mods menüsünden istediğin Modpack'i kurabilirsin. Eğer yok ise sklauncher kullanabilirsin. Mod paketini Launcher'a at ve gerekli modları kuracaktır.

TL mods izinsiz mod paketlerini ve modlarını alan bir yer. Önerdiğiniz şeyi azıcık araştırıp önerin, ayrıca TL mods hatalı mod paketi kurulumu yapıyor.

Essential mod ile ek modlar ekleyerek kurabilir miyim?

Bunu direkt CurseForge ile yapabilirsiniz zaten.