Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba bu konuyu önceden açmıştım Bedrock'da RTX nasıl açılır ve Java için shader ile ilgili sorular sormuştum ve Java için shader konusunda birisi forumdaki ismiylenmi söylesem bilemedim (oltran) o bana istediğim modları göndermişti ve teşekkür etmiştim şimdi asıl sorum ise Java shader nasıl aktif edilir modu kurdum yaptım ama modu kurdum her şeyi yaptım sürüm her şey uyuyor ama bir sorun var Bedrock'ta nasıl aktif edeceğimi biliyorum ama Java'da nasıl aktif etceğimi bilmiyorum nasıl aktif edeceğim yardımlarınıza ihtiyacım var bunu biraz geç sordum ek notum altta.

Ek not: Minecraft orijinal sürümüm: 1.21.5 yani son sürüm.

Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.

Modu kurduğunuzu belirtmişsiniz. Ayarlar'da Shader kısmı olacak o bölüme girdiğinizde datapack yükler gibi klasörü açın ve indirdiğiniz shader zip dosyasını oraya atın. Oyunda gözükür hale gelecek, seçin ve kullanın.

Modu kurduğunuzu belirtmişsiniz. Ayarlar'da shader kısmı olacak o bölüme girdiğinizde datapack yükler gibi klasörü açın ve indirdiğiniz shader ZIP dosyasını oraya atın. Oyunda gözükür hale gelecek, seçin ve kullanın.

İşte hocam tüm her şey yapılı ama aktif edemiyorum.

Fabric ile yapacaksan bu videoyu izleyebilirsin.

Teşekkürler hocam oldu.