Python Minecraft klonu yapmak için Ursina mı Pygame mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 144
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 159
  • Etiketler Etiketler
    minecraft

144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba. Python ile Minecraft klonu yapacağım. Ursina Engine mi daha iyi olur yoksa düz Pygame ile mi sizce?

Python kullanmamak en iyisi olur

Bir şeyin yapılabilirliği hesaplanırken “ben yapabilir miyim” sorusu da çok önemli. Şahsen ben Ursina’dan da PyGame’den de gram anlamam. Bu araçlarla Minecraft klonu yapabilecek bilgiyi internette bulabilir miyim? Asıl soru bu.

Motor kullanmak istiyorsan Godot’a bakabilirsin, Python’a çok benzer script dili kullanıyor. Yabancılık çekmezsin.

Notch gibi kendin kodlamak istiyorsan C++ ve OpenGL veya Rust ve WGPU önerebilirim. Java da olur, zaten adam Java’yla yaptı. Java oluyorsa C# da olur muhtemelen.

İfadeler: 144
GDScript var evet Godot'ta. Python'a benziyor. Kendim de kodlayabilirim. Önerilerin için teşekkürler

Bu iki seçenek arasından Ursina ile yapmak daha mantıklı. YouTube'da Ursina Engine ile Minecraft yapmak için güzel bir video mevcut.

Bu iki seçenek arasından ursina ile yapmak daha mantıklı. YouTube'da ursina Engine ile Minecraft yapmak için güzel bir video mevcut.

Ve pygame 2D odaklı bir kütüphane olduğu için 3D oyun yapmak aşırı zor.

Son düzenleme:
İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…