Ashley Freya 68
Başarılı
Merhaba. Minecraft'ta ticaret yeri kurdum. Köylüleri de yerleştirdim. Ama köylüler ya durduk yere kayboluyor ya da zombiye dönüşüyor. Mobların vuramaması lazım ama. Neden böyle oluyor?
Merhaba. Minecraft'ta ticaret yeri kurdum. Köylüleri de yerleştirdim. Ama köylüler ya durduk yere kayboluyor ya da zombiye dönüşüyor. Mobların vuramaması lazım ama. Neden böyle oluyor?
Eki Görüntüle 226092
Eki Görüntüle 226092
İçeri ve dışarı bolca ışık kaynağı yerleştirin, muhtemelen o bir blokluk boşluktan küçük zombi giriyordur. Difficulty nedir?
Önleri açık olduğu için bir bloktan vurabiliyorlar. Standların üstüne tuzak kapıları yerleştirin, bu şekilde orayı dolu sanacak moblar ve köylülerinize vurmayacaklar.
Tuzak kapısı yeterli olur. Ayrıca şanslısınız köylü zombileri iyileştirip indiriminden faydalanabilirsiniz.
Normal zorlukta oynuyorum.
Yine AFK bıraktım farm için bu sefer ortadaki kayboldu arkası ve önünü resme attım.
Yine AFK bıraktım farm için bu sefer ortadaki kayboldu arkası ve önünü resme attım.