Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Merhaba. Minecraft'ta ticaret yeri kurdum. Köylüleri de yerleştirdim. Ama köylüler ya durduk yere kayboluyor ya da zombiye dönüşüyor. Mobların vuramaması lazım ama. Neden böyle oluyor?
Eki Görüntüle 226092
Önleri açık olduğu için bir bloktan vurabiliyorlar. Standların üstüne tuzak kapıları yerleştirin, bu şekilde orayı dolu sanacak moblar ve köylülerinize vurmayacaklar.
- Makaleler
- 6
Merhaba. Minecraft'ta ticaret yeri kurdum. Köylüleri de yerleştirdim. Ama köylüler ya durduk yere kayboluyor ya da zombiye dönüşüyor. Mobların vuramaması lazım ama. Neden böyle oluyor?
Eki Görüntüle 226092
Tuzak kapısı yeterli olur. Ayrıca şanslısınız köylü zombileri iyileştirip indiriminden faydalanabilirsiniz.
İçeri ve dışarı bolca ışık kaynağı yerleştirin, muhtemelen o bir blokluk boşluktan küçük zombi giriyordur. Difficulty nedir?
Normal zorlukta oynuyorum.
Önleri açık olduğu için bir bloktan vurabiliyorlar. Standların üstüne tuzak kapıları yerleştirin, bu şekilde orayı dolu sanacak moblar ve köylülerinize vurmayacaklar.
Tuzak kapısı yeterli olur. Ayrıca şanslısınız köylü zombileri iyileştirip indiriminden faydalanabilirsiniz.
Yine AFK bıraktım farm için bu sefer ortadaki kayboldu arkası ve önünü resme attım.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Normal zorlukta oynuyorum.
Yine AFK bıraktım farm için bu sefer ortadaki kayboldu arkası ve önünü resme attım.
Köylülere isim ver.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Oradaki köylüler diğer köylülerin çiftleşmesi sonucu ortaya çıkanlarsa kendiliğinden silinmezler, ancak doğrudan köyden getirdiyseniz silinebilirler. İsimlendirmeyi deneyin, etraflarına çit çekmeyi deneyin, ya da işiniz bittiğinde tuzak kapısını yüzlerine kapatın.
Yine olmazsa, köylülere özel bir bina yapmayı deneyin. Bina yapın, içerisinde aşağıya inen merdiven yapar ve köylüleri yer altında tutarsınız, buildi siz oturtursunuz artık orası size kalmış.