Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Sadece Minecraft'ta başıma geliyor. Oynarken bilgisayar kendi kendine kapanıyor. Sıcaklıklar CPU:82-86 GPU:86-87 derece ortalama (laptop kullanıyorum).
Son düzenleme:
Termal bakımını en son ne zaman yaptınız?Sadece Minecraft'ta başıma geliyor. Oynarken bilgisayar kendi kendine kapanıyor. Sıcaklıklar CPU:82-86 GPU:86-87 derece ortalama (laptop kullanıyorum).
Hocam shader kullanıyorum. Önceden olmuyordu böyle bir sorun format attıktan sonra başladı.Oyun ayarlarınız nedir?
Optimisazyonu maalesef kötü bir oyun MC. Javanızı da güncellemek işe yarayabilir.
Oyun ayarlarınız nedir?
Optimisazyonu maalesef kötü bir oyun MC. Javanızı da güncellemek işe yarayabilir.
Optizimasyonu sodium gibi çeşitli modlar sayesinde en patates bilgisayarda bile son sürüm oynanabilir. Açıkçası da normal haliyle optizimesi o kadar berbat değil.
![]()
Sodium - Minecraft Mod
The fastest and most compatible rendering optimization mod for Minecraft. Now available for both NeoForge and Fabric!modrinth.com
Bana kalırsa ekran kartınızın thermal throttle problemi var. Çok çok zorlarsanız ekran kartını yakabilirsiniz.