Minecraft oynuyor musunuz?

Oyunu Warden boss'u geldiğinden beri takip etmeyi bıraktım 13 senelik bir MC geçmişim var her şeyi yapmışımdır hemen hemen.

2014'te falan ilk defa oynamaya baslamistim, Hunger Games populerdi o zamanlar, Son Oyuncu'nun sunucusunda takiliyordum hep. Hala da oynarim, oyle sık oynadigim bir oyun degildir ama arada girerim.

2013-2014'den beri oynuyorum. Hala da günlük girmeye çalışırım. Evet, onca iş, üniversite ve gündemin arasından kafamı dağıtmak için arkadaşlarla kurmuş olduğumuz 2+ sunucuda devam ediyoruz. Bir blok bir bloktur.

Tailscale'i ben de kullanıyorum arkadaşlarla Minecraft oynamak için, gerçekten harika bir şey. Hamachi'ye bin basar.

Onun dışında ben genelde en güncel sürümlerde oynamayı önemsediğim için neredeyse hiç mod olmuyor sunucumda. Sadece ağaçları tek bir balta darbesiyle indirme modu vardı, o da şimdilik 26.3 uyumlu sürümü çıkmadığı için şu anda yok.

Minecraft sunucusunu Linux üzerinde çalıştırıyorum. screen -S mc komutu ile bir Screen oturumu başlatıyorum, hazırladığım server.sh betiğini çalıştırıyorum, sonra Ctrl-A+D yaparak Screen oturumunu arkaya atıyorum. Terminal'i açık bırakmama bile gerek kalmıyor, sunucu arkada çatır çatır çalışıyor.

Minecraft'ı 2017'den beri falan oynuyorum, son 1 yıldır yüzüne bile bakmadım lakin oynadığım dönemde parkur serverlarında oyuncu parkurlarını yapıyordum. KitPvP falan oynuyordum.
Minecraft'ın şu anki durumu ise tam bir hayal kırıklığı, değerlendirebilecekleri o kadar çok potansiyeli vardı ki inanamazsınız, kendi kendinin topuğuna sıkan bir oyun oldu. End güncellemesinin gelmemesi, filmin çok geç çıkması üstüne rezalet olması, gelen hype ı doğru değerlendirememeleri, güncellemelerin kötülüğü, oyuna yeni bir şey eklemek için eklemeleri vesaire oyunu mahvediyor.

2014-15 civarı Konya Craft, 2017-18’e kadar Hypixel Bedwars, 2018-2021 arası Cubecraft’a sağlam emek verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…