Max Caulfield 113

Bilgin
Makaleler
17
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Minecraft oynuyor musunuz? Hangi yıldan beri oynuyorsunuz? Minecraft'ta en çok ne yapıyorsunuz? Ayrıca Minecraft'ın şu anki durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben 2015'ten beri oynuyorum, 2017'den beri de orijinal olarak oynuyorum. En çok Hypixel'de Mini SkyWars ve Murder Mystery oynuyorum, arada en güncel Minecraft sürümünde Survival yapıyorum. Ancak hikayeli oyunlardan (özellikle de Life is Strange serisinden) sonra Minecraft oynama sürem epey azaldı :D Arkadaş olmayınca Minecraft çok sarmıyor açıkçası, onu uzun yıllar Minecraft oynadıktan sonra anladım. Minecraft'ın şu anki gidişatı ise fena değil. En son 26.3 ile minderler eklendi, epey kullanışlı bir eşya.

Düz minecraft oynamıyorum, oynayanında olduğunu sanmıyorum. Craftrise, Sonoyuncu gibi sunucularda Eggwars veya Bedwars oynuyorum ama eskisi gibi değil, o pandemi döneminde oynanan oyunların tadını hiçbir an veremez.

2010'dan beri oynuyorum. Tabii son yıllarda bütün olayım ya senede 1-2 hafta arkadaşlarla tekkit vb. server kurup oynayıp bırakmak ile geçiyor ya da kendi başıma vanilla açıp güzel bir ev yapıyorum sonra da bırakıyorum.

5-6 ayda bir başlayıp başlangıç paketi gibi gerekli şeyleri yapıp bırakıyorum. Kendime özgü modlar kullanıyorum. Oyunun oynayışını ve doğallığını bozmayacak yardımcı modlar gibi. Ben keyif alıyorum açıkçası. 1.21.6 sürümünde oynuyorum. Oynamak isteyen arkadaşlar için mod paketimi paylaşabilirim.

2013'den beridir oynuyorum. Ancak oyun biraz kabak tadı verdiği için midir bilmiyorum ama bir dünya açıp 15 20 dakikadan fazla oynayamıyorum sıkmaya başlıyor. En son Project Infinity paketi oynuyordum da sınavı vs. derken ona da girmeyi saldım.

Arkadaşlarla kendi aramızda modlu oynuyoruz sunucu kurup. Tailscale gibi bir servis kullanıp birimizin sürekli açık kalan bilgisayarında hostluyoruz. Kendi oluşturduğum panel sayesinde de kolayca yönetimi mümkün oluyor (Panel bittikten sonra paylaşımı yapılacak.)

Oynadığımız sürüm çoğunlukla 1.21.1 oluyor, Fabric ile oynuyoruz. Mod uyumluluğu açısından oldukça iyi bir sürüm. Forge veya NeoForge kullanmıyorum çalışma şekillerinden dolayı. Fabric hafif geliyor ve işimi görüyor.

Mod paketlerini ben oluşturuyorum ve o şekilde oynuyoruz. Vanilla oynamak hiç aklıma gelmiyor artık.

Merhaba arkadaşlar.

Minecraft oynuyor musunuz? Hangi yıldan beri oynuyorsunuz? Minecraft'ta en çok ne yapıyorsunuz? Ayrıca Minecraft'ın şu anki durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben 2015'ten beri oynuyorum, 2017'den beri de orijinal olarak oynuyorum. En çok Hypixel'de Mini SkyWars ve Murder Mystery oynuyorum, arada en güncel Minecraft sürümünde Survival yapıyorum. Ancak hikayeli oyunlardan (özellikle de Life is Strange serisinden) sonra Minecraft oynama sürem epey azaldı :D Arkadaş olmayınca Minecraft çok sarmıyor açıkçası, onu uzun yıllar Minecraft oynadıktan sonra anladım. Minecraft'ın şu anki gidişatı ise fena değil. En son 26.3 ile minderler eklendi, epey kullanışlı bir eşya.
Modlar kurup oynuyoruz biz şu aralar sadesi zevk veremiyo maalesef

En son 1.8.9'un en güncel olduğu dönemde oynuyordum. LabyMod kullanıp 1.7.10 animasyonlarıyla oynadığım için Hypixel de sürekli kick yerdim. Op skyblock oynamak çok zevkliydi.
Premium aldıktan sonra tamamen mod paketlerine döndüm. Techopolis ve stoneblock en sevdiklerimdendir.