Astronotarda
Üstün
GamePass'i 4 ay alsa zaten parasını çıkarır.Sürekli oynamam dersen GamePass üzerinden oyna, oynarsın 4 ay, ki aynı fiyata fazladan oyunda var.
GamePass'i 4 ay alsa zaten parasını çıkarır.Sürekli oynamam dersen GamePass üzerinden oyna, oynarsın 4 ay, ki aynı fiyata fazladan oyunda var.
Anlık hevesle bende orijinal aldım ve 5-6 ayda bir giriyorum. Zaten sürekli oynamaz ise diye yazdım
Stardew Valley şu an 6 dolara satılıyorken bunu söylemeniz bence saçma. O oyunu dolara geçilmeden önce 15 TL'ye almıştım.Zamanında kendi sitesinden 2 hesap almıştım 25 TL civarına. Gerçekten komik rakamlara satılıyor bu oyun.
Şu an piyasadaki neredeyse her oyun saçma fiyatlara satılıyorken sırf biri diğerinden daha pahalı diye o ucuz olmuyor. Arkadaş sadece oyunun pahalı olduğunu söylemiş. Haklı da.Stardew Valley şu an 6 dolara satılıyorken bunu söylemeniz bence saçma. O oyunu dolara geçilmeden önce 15 TL'ye almıştım.
Ben de her oyunun saçma fiyatları olduğunu söylüyorum. Bu oyun 200 TL civarlarında da satıldı. Şu an pahalı olmasının sebebi dolar kuru.Şu an piyasadaki neredeyse her oyun saçma fiyatlara satılıyorken sırf biri diğerinden daha pahalı diye o ucuz olmuyor. Arkadaş sadece oyunun pahalı olduğunu söylemiş. Haklı da.