Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Ben Plati'den aldım. E-posta, gizli soru, şifre, skin, kullanıcı adı her şey değiştirilebildiği için problem yaşamadım yani hesabı geri de alamadı kimse veya benden başkası kullanamadı. Ayrıyetten yanında Bedrock Edition keyi geldi Mojang'ın sitesinden alıp XBOX uygulamasında aktive ettim kendi hesabım için.
Sanırım 15 TL ödemiştim yıl 2018 civarı olmalı. Şu an baktım rus parasıyla 2019'da almışım şu an almak istesem 54 TL yapıyormuş. O zaman daha ucuzdu tabii muhtemelen.
Halen sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Satıcı puanı vs. önemli böyle şeylerde yoksa Kinguin, G2A, Plati, GameSatış, ItemSatış hep güvenilir siteler.
Sanırım 15 TL ödemiştim yıl 2018 civarı olmalı. Şu an baktım rus parasıyla 2019'da almışım şu an almak istesem 54 TL yapıyormuş. O zaman daha ucuzdu tabii muhtemelen.
Halen sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Satıcı puanı vs. önemli böyle şeylerde yoksa Kinguin, G2A, Plati, GameSatış, ItemSatış hep güvenilir siteler.
Ben Plati'den aldım. E-posta, gizli soru, şifre, skin, kullanıcı adı her şey değiştirilebildiği için problem yaşamadım yani hesabı geri de alamadı kimse veya benden başkası kullanamadı. Ayrıyeten yanında Bedrock Edition keyi geldi Mojang'ın sitesinden alıp Xbox uygulamasında aktive ettim kendi hesabım için.
Sanırım 15 TL ödemiştim yıl 2018 civarı olmalı.
Platiye baktım ama 20 Dolar'a falan satılıyor yaklaşık 650TL.
mercha
Yetkin
Zamanında minecraft.net üzerinden almıştım şahsen kullandığım hesabı. Sonrasında uczpre üzerinden almıştım arkadaşıma, hala kullanıyor.
Düzenleme: uczpre sanırım batmış. Hiçbir çeşit stokta yok.
Düzenleme: uczpre sanırım batmış. Hiçbir çeşit stokta yok.
- Makaleler
- 1
Ben 85TL'ye 2022 yazında ikisi bir paketi almıştım. En son 200TL'ydi. Microsoft Store üzerinden almanız en iyisi.
Edit: Bu oyun ne ara 500TL oldu
Edit: Bu oyun ne ara 500TL oldu
Son düzenleme:
Burada 140TL'ye buldum ama ne kadar güvenilir bilemem. BuySelam, ben Minecraft almak istiyorum ama orijinal sitesinde çok pahalı. Kinguin'den alan var mı? Güvenilir mi veya tavsiye edebileceğiniz bir site var mı?
Astronotarda
Üstün
Orijinal al. Diğer sitelerin tümü yalan. Ben zamanında 150 TL'ye aldım.Selam, ben Minecraft almak istiyorum ama orijinal sitesinde çok pahalı. Kinguin'den alan var mı? Güvenilir mi veya tavsiye edebileceğiniz bir site var mı?