Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır, bir sorun teşkil etmez.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
crash-reports adlı dosyayı kopyalamaya çalışınca bu hatayı verdi.sudoile de denedim olmadı.
Eki Görüntüle 74865
cp -r yazmanız gerekiyor. Bir de, dosyaları teker teker mi taşıyorsunuz?
Luna1057
Yetkin
Evet. Toplu şekilde taşımayı bilmiyorum.
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Sizin yaptığınız kendinize eziyet
[CODE title="Örnek"]cp -r /home/nexus/minecraft-server-eski/* /home/nexus/minecraft-server-yeni/
#Bu şekilde minecraft-server-eski klasörünün içindeki her şeyi
#minecraft-server-yeni klasörünün içine taşırsınız.
#Daha kısa olması için:
cp -r ~/minecraft-server-eski/* ~/minecraft-server-yeni/
# ~/ aktif kullanıcının home dizini anlamına geliyor.
[/CODE]
Daha fazlası için:
GitHub - trinib/Linux-Bash-Commands: :godmode: Ultimate list of Linux bash commands, cheatsheets and resources
:godmode: Ultimate list of Linux bash commands, cheatsheets and resources - trinib/Linux-Bash-Commands
Luna1057
Yetkin
Teşekkürler.
Bir de ben sunucu dosyalarını direkt ana dizine yani sunucuya girdiğimizde direkt
Bir de ben sunucu dosyalarını direkt ana dizine yani sunucuya girdiğimizde direkt
cd yazdığımızda çıkan dosyaların yanına kurmuştum. Oranın ismi ne oluyor? opc mi? Kullanıcı adı opc çünkü.Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
Orası da aynı şekilde aktif kullanıcının home dizini oluyor. Eğer normal kullanıcı değil de root olarak giriş yapılıysa /root dizinidir.Teşekkürler.
Bir de ben sunucu dosyalarını direkt ana dizine yani sunucuya girdiğimizde direktcdyazdığımızda çıkan dosyaların yanına kurmuştum. Oranın ismi ne oluyor? opc mi?
Qnix
Üstün
- Makaleler
- 4
rm -rf klasör-adı şekilde. Bunları "how to remove directories on linux" gibi basit google aramalarıyla bulabilirsiniz.Bir de hocam nasıl tüm dosyaları sileceğim? Sunucuyu aktardım klasöre ve çalışıyor.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-