Arkadaşa pahalı gelmiş olabilir. Küçük kardeşlerimizin kartı olmayabilir.
Pahalı ile "benim alacak durumum yok" ayrı şeyler. 13 yaşında olsun hadi. Ininal alabilir veya ailesinin kartını kullanabilir. Onu geçtim o bir şekilde halledilir.

Harçlıklardan bayram paralarından vb. biriktirmek de mümkün.

Yine de durumu olmaması anlaşılabilir bir durum. Ama oyun kesinlikle pahalı değil :)

Herkesin kendine ayırabildiği para aynı değil.
"Oyun pahalı" ile o aynı şey değil dostum.

Sana göre pahalı olmayabilir dostum. Pahalıysa sklauncher kullanabilir.

Birkaç gün önce SKLauncher da direkt kendi içerisinden mod paketi kurmaya çalıştığımda bir türlü kurulmamıştı ve yavaştı. Hızlı ve düzgün şekilde mod paketi kuracaksa offline polymc kullanılabilir.

Birkaç gün önce SKLauncher da direkt kendi içerisinden mod paketi kurmaya çalıştığımda bir türlü kurulmamıştı ve yavaştı. Hızlı ve düzgün şekilde mod paketi kuracaksa offline polymc kullanılabilir.
CurseForge modlarını kurmak oldukça kolay. Orijinal Minecraft’a mod kurmaktan hiç bir farkı yok, aynı. TLauncher tabii ki mod konusunda daha iyi. Tek tıkla TLMods’dan mod indirebiliyoruz. Konuda güvenli olması üstüne basa basa belirtilmiş, demekki konu sahibi TLauncher söylentilerini duymuş ve istemiyor.

CurseForge modlarını kurmak oldukça kolay. Orijinal Minecraft'a mod kurmaktan hiçbir farkı yok, aynı. TLauncher tabii ki mod konusunda daha iyi. Tek tıkla Tlmods'dan mod indirebiliyoruz. Konuda güvenli olması üstüne basa basa belirtilmiş, demek ki konu sahibi TLauncher söylentilerini duymuş ve istemiyor.

TLauncher önermedim zaten. Polymcnin offline halini önerdim. Hızlı şekilde mod paketi kurmak için polymc daha iyi.