Sana göre pahalı olmayabilir dostum. Pahalıysa SKLauncher kullanabilir.
Dostum 250 TL şu an dışarıda yediğin bir yemeğin parası. :) Dediğim gibi. Bana göresi sana göresi yok. Yıllarca oynayacağın bir oyuna bir yemek parası vermek pahalı değildir.

Ben alamıyorum ile "oyun pahalı" aynı şey değil.

250 TL mi pahalı? 13 yasindaki cocugun haftalik harcligi en az 150-250 arasidir zaten.
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum da yine okuduğunu anlamayanlarla tartışıyoruz.

Dostum 250 TL şu an dışarıda yediğin bir yemeğin parası. :) dediğim gibi. Bana göresi sana göresi yok. Yıllarca oynayacağın bir oyuna bir yemek parası vermek pahalı değildir.

Ben alamıyorum ile "oyun pahalı" aynı şey değil.

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum da yine okuduğunu anlamayanlarla tartışıyoruz.

Bu ulkede oyunlara gereksiz harcama olarak bakildi, hala bu devam ediyor.

Neden bahsettiğinizi çok bilmiyorum ama ben bu Launcher'i flathub üzerinden gördüm. Kaynak kodu GitHub üzerinde paylaşılmış. Açık kaynak kodlu olduğu için önerdim.

TLauncher virüs iddiaları çıktığı zaman DxDiag'dan veri vs. topluyor diye insanların TLauncher'i silmesini hatta bilgisayara format atmasını söyleyip attığınız Launcher'i kullanın diyordu.

Bu ulkede oyunlara gereksiz harcama olarak bakildi, hala bu devam ediyor.
Ben de o yaşlarda harçlığımdan biriktirip aldım yani bu insana aynı zamanda küçük yaşta bir sorumluluk da yüklüyor. Şu an ekonomi daha kötü evet de Minecraft'a pahalı demek komik oluyor. Ben Minecraft'ı 12 yıldır oynuyorum :)

Ben de o yaşlarda harçlığımdan biriktirip aldım yani bu insana aynı zamanda küçük yaşta bir sorumluluk da yüklüyor. Şu an ekonomi daha kötü evet de Minecraft'a pahalı demek komik oluyor. Ben Minecraft'ı 12 yıldır oynuyorum :)

Ben mesela gunluk parayi alir yatagima saklar evden gotururdum yemegi, en kotu 6 7 gun icerisinde alabiliyordum istedigim oyunu.

TLauncher'dan devam. Mining yapıyor olayları yalan.

Doğru bağlantıdan indirin yeter.
Şu an ismini unuttum, Yuukrp muydu neydi o çocuk 2-3 yabancı kanallardan çaldığı saçma sapan bilgilerle YouTube’a video attığı zamandan beri o çocuktan nefret ediyorum. İçerik çalıntı, gram destekleyici doğru bilgi yok, birde yüz binlerce insan tarafından izleniyor. FNAF videosu çeken bir çocuğa neden insanlar inanır ki? TLauncher hakkında söylenmiş her şey yalan. Mining olayı zaten komik.

TLauncher virüs iddiaları çıktığı zaman DxDiag'dan veri vs. topluyor diye insanların TLauncher'i silmesini hatta bilgisayara format atmasını söyleyip attığınız Launcher'i kullanın diyordu.
Legacy Launcher cidden güzel bir launcher fakat cidden dediğiniz şahıs zırvalamış.