Minecraft'i seviyor musunuz?

• Evet

Oy: 32 86,5%
  • Hayir

Oy: 5 13,5%

• Oy verenlerin toplamı
    37
AMD Sempron PC'mde 2013-14'lü yıllarda hevesle yüklemeye çalıştığım ama yazılımsal zayıflıktan ötürü Java kuramayıp Minecraft oynayamamıştım. Oyunu oynayan herkes en az bir kere heves etmiştir bence.

Eski tadı yok artık. Oynamayı bırakır mıyım? Hayır, yaklaşık 10 yıldır oynuyorum ve bırakmam biraz zor. Bilgisayar iyi olsa belki güzel mod paketleri ve shader ile çok zevk verebilir.

Ben seviyorum ne kadar oyunu yüzde yüz bilmesemde. Özgür açık bir dünya oyun bir çok şey yapılabiliyor. Ama artık ondan daha iyi Minetest var. Açık kaynak ve ücretsiz.

Hayır sevmiyorum, ama yine de güzel düşünülmüş bir lego evreni gibi.

Aslında birçok oyunu sevmiyorum, yıllardır oynadığım darkorbit oyununu bırakınca birçok oyuna küstüm 🥲

Screenshot_20250515_000929_Photo Editor.webp

Soru basit. Minecraft'i seviyor musunuz? Notr secenegini koymadim. Cunku cogunluk oraya oy atacaktir.
Şu an aktif olarak oynamasam bile çocukluğum bu oyunla geçti diyebilirim. O yüzden seviyorum tabi ki bu oyunu. Zamanında milletin telefonuna az android oyun club'tan .apk dosyası atmadım değil. :D

Bir sanat gibi.

Oyuncular kendine göre yorumluyor, oyunu modluyor ve kendi hayallerine göre oyunu şekillendiriyorlar. Mod desteği harika bir oyun. Sabit olmayan açık dünyası, müzikleri oyun içine çekiyor oyuncuyu.

Bu oyunun tek hatası oyuna Creeper'ın eklenmesi. Yatacak yeri yok Creeper'ın.

Minecraft tek başına pek bir şey ifade etmiyor fakat modlar sayesinde oyun resmen bambaşka bir şeye dönüşüyor. Çocukluğumdan beri oynarım, eskiden yıllarca 1.7.10'da modlu oynadım. Günümüzde de hala canım çektikçe kendi mod paketlerimizi yapip, sunucu açıp oynarız. Korku modlari, kıyamet sonrasi modlar, orta dünya modlari yani aklımıza ne geliyorsa açıp oynuyoruz.

Sadece üşeniyorum, hayatta kalma başlı başına bir süreç olduğu için Minecraft oynamaya üşeniyorum ama canım çektikçe acar bakarim.