Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Dün aslında yaşamaya başladım bu sorunu. Minecraft Launcher dün açılmadı. Dedim herhalde anlık bir sorun, yarına düzelir dedim ancak bugün de deavm ediyor. Minecraft klasörünü sildim. Ayrıca başlatıcı uygulamalar listesinde gözükmüyor. Başlattan silmeye çalışıyorum o da bir şey yapmıyor. Nasıl çözerim?

Şu an Microsoft Store'da oyunu yükleme disk seçim ekranıyla bakışıyoruz. Disk seçim ekranına da erişemiyorum o da yükleniyor da kalıyor.

Hocam appdatadaki yeri sildim ama hala var gözüküyor arama sonuçlarımda.
Windows uygulamarı listesimnde gözükmüyor ancak başlat > arama sonuçlarında hala var.

1750928756285.webp

Bunu böyle sildin değil mi? Eğer ki işe yaramaz ise.

Artı -1 Eksi
Artı -1 Eksi
Revo Uninstaller ile silmeyi deneyebilirsiniz.
Uygulamalarda gözükmüyor, başlat menüsünde aradığımda gözüküyor o da simgesiz ve açılmıyor. Açılmadığı için avcı moduna girsem de işe yaramıyor. Uygulamalarda gözükmediği için ise, Revo ile silemiyorum. Bildiğim başka yöntem de yok.

Artı -1 Eksi
Uygulamalarda gözükmüyor, başlat menüsünde aradığımda gözüküyor o da simgesiz ve açılmıyor. Açılmadığı için avcı moduna girsem de işe yaramıyor. Uygulamalarda gözükmediği için ise, Revo ile silemiyorum. Bildiğim başka yöntem de yok.

Microsoft Store'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz işe yarama ihtimali var.

Artı -1 Eksi