Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 15 Temmuz 2025 #1 Shader için alttakini açıyorum ancak modlar çalışmıyor. Modlar çalışması için üsttekini açıyorum bu sefer de shader kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? @Learnof Son düzenleme: 15 Temmuz 2025
Shader için alttakini açıyorum ancak modlar çalışmıyor. Modlar çalışması için üsttekini açıyorum bu sefer de shader kullanamıyorum. Ne yapmalıyım? @Learnof
Çözüm Michael MYERS 16 Temmuz 2025 Learnof dedi: Hocam ben yüklediğimde fabric olarak yükleyip iris modu mod klasörüne atmıştım. Böyle dener misiniz? Eve geçince detaylı bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam .minecraft içindeki iris-reserved klasöründeki 2 tane dosyayı moda klasörüne taşıyarak sorunu çözdüm.
Learnof dedi: Hocam ben yüklediğimde fabric olarak yükleyip iris modu mod klasörüne atmıştım. Böyle dener misiniz? Eve geçince detaylı bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam .minecraft içindeki iris-reserved klasöründeki 2 tane dosyayı moda klasörüne taşıyarak sorunu çözdüm.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 15 Temmuz 2025 #2 Bir mod sorun çıkartıyor olabilir. Sadece Fabric API mı hata veriyor? Artı 0 Eksi
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 15 Temmuz 2025 #3 Oltran dedi: Bir mod sorun çıkartıyor olabilir. Sadece Fabric API mı hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam hata almıyorum. Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Bir mod sorun çıkartıyor olabilir. Sadece Fabric API mı hata veriyor? Genişletmek için tıkla... Hocam hata almıyorum.
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.469 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 16 Temmuz 2025 #4 Hocam ben yüklediğimde fabric olarak yükleyip iris modu mod klasörüne atmıştım. Böyle dener misiniz? Eve geçince detaylı bakabilirim. Artı 0 Eksi
Hocam ben yüklediğimde fabric olarak yükleyip iris modu mod klasörüne atmıştım. Böyle dener misiniz? Eve geçince detaylı bakabilirim.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.470 Çözümler 69 Beğeniler 5.403 Yer Haddonfield, Illinois 16 Temmuz 2025 #5 Learnof dedi: Hocam ben yüklediğimde fabric olarak yükleyip iris modu mod klasörüne atmıştım. Böyle dener misiniz? Eve geçince detaylı bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam .minecraft içindeki iris-reserved klasöründeki 2 tane dosyayı moda klasörüne taşıyarak sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Learnof dedi: Hocam ben yüklediğimde fabric olarak yükleyip iris modu mod klasörüne atmıştım. Böyle dener misiniz? Eve geçince detaylı bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam .minecraft içindeki iris-reserved klasöründeki 2 tane dosyayı moda klasörüne taşıyarak sorunu çözdüm.