Minecraft'tan korkmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10593
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Ahah. Ben de o yaşlardayken aynısını hissediyordum. Minecraft uçsuz bucaksız bir yer olduğu için öyle hissettirmesi normal.
Notch çok garip yapmış oyunu, bir de 1.8 sürümünde oynamayı seviyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu oldroot efsanesi, sizi izlemiyor sadece basit bir Reddit argsi. Boralo kurgu zaten ama frizpanın kurgu yapacağını sanmıyorum.

Frizpayı uzun zamandır takipteyim son videolardan sonra kurgu sandım bir de minewatch diye bir şey vardı adal çekmişti.

Isterseniz indirin Herobrine modu sonra korkudan bir daha Minecraft'a elinizi surmezsiniz.

Şimdi olay şu 12 yaşındayım ve Minecraft'tan korkuyorum nedeni ise izleniyorum hissi geliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce gerçekten izleniyor muyuz?
Kardeşim, bu arada normalde bu sitede hesap açamaman lazım, yaşın tutmuyor. Forum tarzı sitelerde paylaştığın şeylere dikkat et çünkü paylaştığın şeyleri silemiyorsun.

Kardeşim, bu arada normalde bu sitede hesap açamaman lazım, yaşın tutmuyor. Forum tarzı sitelerde paylaştığın şeylere dikkat et çünkü paylaştığın şeyleri silemiyorsun.
Biliyorum sakin olun, her şeyi yerli yerinde yapıyorum. Technopat'da dersimi aldım.

Isterseniz indirin Herobrine modu sonra korkudan bir daha Minecraft'a elinizi surmezsiniz.
Denedim bir ara.

Boş Minecraft müziği yerine arkada gaza getirecek müzik aç sanki durmadan PvP yapıyormuş gibi oyna korku falan kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…