Detaylar
Kim cevapladı?Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Şimdi olay şu 12 yaşındayım ve Minecraft'tan korkuyorum nedeni ise izleniyorum hissi geliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce gerçekten izleniyor muyuz?
Hocam yok beya rahat ol.
Hocam emin misiniz?
Evet.
SadeceZinzap 7
Uzman
Ben 9 yaşımdayken herobrine var diye onu aramaya çıkıyordum. 
Korkma hissi normal hocam ama kim izleyecek sizi, rahat ol.
Ben 9 yaşımdayken herobrine var diye onu aramaya çıkıyordum.
Bu videodan sonra bu kanalda boralo gibi kurgu mudur?
DeadlyMania7 55
Bilgin
Bu videodan sonra bu kanalda boralo gibi kurgu mudur?
Herobrine ve entity 303 gibi varlıklar tamamen fan made creepypastalar. Korkmanıza gerek yok. Eğer yalnızlık hissinden dolayı rahatsız oluyorsanız modlarla random NPClerin spawn olmasını sağlayabilirsiniz.
RockyHighway79 1
Üstün
Herobrine avına çıkmayan erkek kendine erkeğim demesin!Ben 9 yaşımdayken herobrine var diye onu aramaya çıkıyordum.
Sakın öyle bir hata yapmam o daha korkutur daha çok beni korkutan şey herobrine değil o o bizi belkide sonsuza kadar izliyodur bu videodakiler korkuyorumHerobrine ve entity 303 gibi varlıklar tamamen fan made creepypastalar. Korkmanıza gerek yok. Eğer yalnızlık hissinden dolayı rahatsız oluyorsanız modlarla random NPClerin spawn olmasını sağlayabilirsiniz.
Aynen öyleHerobrine avına çıkmayan erkek kendine erkeğim demesin!
Bende çıkdımda herobrine artık sıktı
Ahah. Ben de o yaşlardayken aynısını hissediyordum. Minecraft uçsuz bucaksız bir yer olduğu için öyle hissettirmesi normal.Şimdi olay şu 12 yaşındayım ve Minecraft'tan korkuyorum nedeni ise izleniyorum hissi geliyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce gerçekten izleniyor muyuz?