Tamam güzel korkan imkansız bana göre bende bazen eski sürümlerde düz sessiz Survival oynayınca içime bir ürperti düşüyor doğal olarak müzik açıyorum hiçbir şeyim kalmıyor.
Tamam güzel korkan imkansız bana göre bende bazen eski sürümlerde düz sessiz Survival oynayınca içime bir ürperti düşüyor doğal olarak müzik açıyorum hiçbir şeyim kalmıyor.
İlginç bir yaklaşım hocam. Bence Minecraft'ın OST'si Survival Mode oynarken daha uygun oluyor ama.
Şu mağaralara girince bir anda çıkan zombi sesi var ya, onun ayarı varsa onu kapatması daha iyi olur.
İlginç bir yaklaşım hocam. Bence Minecraft'ın Ost'si Survival mode oynarken daha uygun oluyor ama.
Şu mağaralara girince bir anda çıkan zombi sesi var ya, onun ayarı varsa onu kapatması daha iyi olur.
O kadar da takıntı haline getirmeyin bence. Eğer canavar tarzı Mob'lara karşı da hassasiyetiniz varsa Peaceful modunu açın, keyfinize bakın. Oyun bu sonuçta.
O kadar da takıntı haline getirmeyin bence. Eğer canavar tarzı mob'lara karşı da hassasiyetiniz varsa peaceful modunu açın, keyfinize bakın. Oyun bu sonuçta.
Korku veya gerilim oyunu oynarken arkada Metallica dinlemek gibi bir şey bu. Biraz absürt ama bu da olabilir belki.
Anlıyorum. Dediğim gibi, kendinizi rahatlatmaya çalışın. Sonuçta bu oyun bir korku veya gerilim oyunu değil. Peaceful modun açık olması bile yeterli olur hatta. Onun dışında da dediğim gibi, takmayın bu kadar. Basit ve kafa dağıtan bir oyun sonuçta.