Minecraft'tan korkmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10593
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Hocam phonk açıyorum.

Tamam güzel korkan imkansız bana göre bende bazen eski sürümlerde düz sessiz Survival oynayınca içime bir ürperti düşüyor doğal olarak müzik açıyorum hiçbir şeyim kalmıyor.

Tamam güzel korkan imkansız bana göre bende bazen eski sürümlerde düz sessiz Survival oynayınca içime bir ürperti düşüyor doğal olarak müzik açıyorum hiçbir şeyim kalmıyor.
Hocam eski süürmelr ayrı korkunç bir de düz oyun kimse yok sıkıntı.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.8.9 mod paketi kur cillop gibi olur oyun. 1.8.9 için yapılan modlarda fazla.
Modlar iyi oluyor ama normal oyunu oynayabilen ürpermeden bence hayattan zevk almıyordur.

Boş Minecraft müziği yerine arkada gaza getirecek müzik aç sanki durmadan PvP yapıyormuş gibi oyna korku falan kalmaz.
İlginç bir yaklaşım hocam. Bence Minecraft'ın OST'si Survival Mode oynarken daha uygun oluyor ama.
Şu mağaralara girince bir anda çıkan zombi sesi var ya, onun ayarı varsa onu kapatması daha iyi olur.

İlginç bir yaklaşım hocam. Bence Minecraft'ın Ost'si Survival mode oynarken daha uygun oluyor ama.
Şu mağaralara girince bir anda çıkan zombi sesi var ya, onun ayarı varsa onu kapatması daha iyi olur.
Yok hocam arkada ses varken bir de huzurlu ya da phonk off.

O kadar da takıntı haline getirmeyin bence. Eğer canavar tarzı Mob'lara karşı da hassasiyetiniz varsa Peaceful modunu açın, keyfinize bakın. Oyun bu sonuçta.
Boş Minecraft müziği yerine arkada gaza getirecek müzik aç sanki durmadan PvP yapıyormuş gibi oyna korku falan kalmaz.
Korku veya gerilim oyunu oynarken arkada Metallica dinlemek gibi bir şey bu. Biraz absürt ama bu da olabilir belki.

Hocam moblardan korkmuyorum, ne çıkıcağını bilmiyorum yani belirsizlik korkutuyor.

Hocam Moblardan korkmuyorum ne çıkacağını bilmiyorum yani belirsizlik korkutuyor.
Anlıyorum. Dediğim gibi, kendinizi rahatlatmaya çalışın. Sonuçta bu oyun bir korku veya gerilim oyunu değil. Peaceful modun açık olması bile yeterli olur hatta. Onun dışında da dediğim gibi, takmayın bu kadar. Basit ve kafa dağıtan bir oyun sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…