Tabii ki aslında çok basit. İmg dosyasını HDD ya da SSD'ye yazdırmanız lazım, bu kadar. Bunun için Linux kullanabilirsin, en mantıklı yöntem.
Aldığın PC UEFI destekliyorsa EFI yazanı, desteklemiyorsa yazmayanı indirin hocam. Öncesinde flash belleğinize bir tane Linux işletim sistemi yazdırın, oradan boot edip. İmg dosyasını SSD'ye yazdıracaksınız.
Tabii ki aslında çok basit. İmg dosyasını HDD ya da SSD'ye yazdırmanız lazım, bu kadar. Bunun için Linux kullanabilirsin, en mantıklı yöntem.
Aldığın PC UEFI destekliyorsa EFI yazanı, desteklemiyorsa yazmayanı indirin hocam. Öncesinde flash belleğinize bir tane Linux işletim sistemi yazdırın, oradan boot edip. İmg dosyasını SSD'ye yazdıracaksınız.
ASUS VM42 mini PC CELERON 2980U işlemci. 4 GB RAM. HDMI ve DP var. USB 3.2 portu varmış. TT 1000/50 kullanıyorum. Bunu da TurkNet üstünden alacağım, 2 ay sonra taahhüt doluyor. Şimdi de geçebilirim aslında ama karar vermedim daha. 2.200 TL gibi bir cayma ücreti var. Bu arada ZTE H3600P V9 router ve Huawei ONT ile güncel bufferbloat testimi de koyuyorum.
ASUS VM42 mini PC Celeron 2980u işlemci. 4 GB RAM. HDMI ve DP var. USB3.2 portu varmış. TT 1000/50 kullanıyorum. Bunu da TurkNet üstünden alacağım 2 ay sonra taahhüt doluyor. Şimdi de geçebilirim aslında ama karar vermedim daha. 2.200 TL gibi bir cayma ücreti var. Bu arada ZTE H3600p V9 router ve Huawei ONT ile güncel bufferbloat testimi de koyuyorum.