ShadowLegion 48

Üstün
Makaleler
1
Linux Mint'te 19 GB civarında bir dosya var ve modern ve SanDisk USB bellek var. USB'yi NTFS yaptım exFAT yaptım ve dosyayı da .zip dosyası yaptım. Ancak, yarısına geldiğinde aktarım hızı 4,4 MB gibi bir değere düşüyor. Bu dosyalar benim için muazzam öneme sahip. Lanet olası baş belası Linux'tan şu dosyaları alayım hayatımda Linux adını dahi görmek istemiyorum. Yardımcı olabilecek olanlar varsa sevinirim.

Burada suçlunun Linux olduğunu sanmıyorum. NTFS, Microsoft olmayan işletim sisteminde biraz sancılı çalışabiliyor. Ama o başka bir konu.

USB belleğiniz ısındıkça gerçekten yavaşlamak zorunda kalır. Beklemekten başka çarenizin olmadığını düşünüyorum.

Burada suçlunun Linux olduğunu sanmıyorum. NTFS, Microsoft olmayan işletim sisteminde biraz sancılı çalışabiliyor. Ama o başka bir konu.

USB belleğiniz ısındıkça gerçekten yavaşlamak zorunda kalır. Beklemekten başka çarenizin olmadığını düşünüyorum.
Hasan hocam disk SanDisk'in premium bir USB belleği. Ayrıca diske manuel olarak soğuk hava tuttum ve sıcaklığı düşürdüm yine olmadı. Linux laneti maalesef.

@Hasan Merkit ayrıca exFAT da denedim. Linux lanetlenmiş bir köy gibi. Recep Baltaş' ın da genel geçer kullanıcıların da neden kullanmadığını anlıyorum. 2 aydır kullanıyorum. İllet ettirdi.

Hasan hocam disk SanDisk'in premium bir USB belleği. Ayrıca diske manuel olarak soğuk hava tuttum ve sıcaklığı düşürdüm yine olmadı. Linux laneti maalesef.

@Hasan Merkit ayrıca exFAT da denedim. Linux lanetlenmiş bir köy gibi. Recep Baltaş' ın da genel geçer kullanıcıların da neden kullanmadığını anlıyorum. 2 aydır kullanıyorum. İllet ettirdi.
Aklıma gelen bir diğer olasılık ise USB 3 sürücüsü sizin cihazda çalışmıyor olabilir. Hiç sistemin paketlerini (apt komutları veya kendi aracıyla) güncellediniz mi?

Aklıma gelen bir diğer olasılık ise USB 3 sürücüsü sizin cihazda çalışmıyor olabilir. Hiç sistemin paketlerini (apt komutları veya kendi aracıyla) güncellediniz mi?
Evet hocam, sudo apt ile güncellemiştim. Artık bazı dosyaları komple bırakmaya karar verdim. Hayati olanları aldım.
Hocam, SSD ise Windows ve Linux'u aynı bilgisayara takın.

.zip yerine klasör şeklinde atmayı deneyin.
SSD hocam ama şuan vakit yok. Şu verileri alıp hanımın Macbook Air'ine ve kendi masaüstü sistemime atıp oyun oynayıp stres atacağım. Gerçekten 32 yaşındayım şu Linux yüzünden laptopu kıracak duruma geldim.

Yardım etmeye çalıştınız ikinize de teşekkür ediyorum hocalarım :D