Makaleler
1
Bu oyun da maalesef ki EA'in yetim bıraktığı oyunlardan biri, cloud save yok. Format attığım için garip bir şekilde yedeğini almama rağmen save dosyası da çalışmıyor, okumuyor direkt.
Bu yüzden tüm bölümlerin kilidini açmak istiyorum ki, 6. chapterdan yoluma devam edebileyim.

Bunun bir yolu var mıdır? UnlockAllLevels konsol komudu işime yaramadı. PCGamingWiki'de de işe yarar bir şey göremedim, teşekkürler.

Geçemediğim bölüm vb. olursa bu siteden save alıyordum. Eski oyunlarda bölüm bölüm saveler var. Güncel oyunlarda ise galiba sadece %100 save var.

Gerçi denemişsiniz. EA uygulamasına geçtiğinden beri gereksiz güvenlik önlemleri alıyor. Eski oyunara mod bile atamıyorsunuz. O yüzden EA oyunlarını kendi uygulamasından almak da tamamen hata. Gerçi Steam'dan alsanız da size EA'yı zorunlu tutuyor olabilir.

Son düzenleme:
@brkyozell, EA kendisine küfür edilmesini seviyor sanırım 😔

Ve bu işin sonu oyunu ya baştan oynamakla bitecek ya da "seveyim böyle işi" diyip salmakla, ikincisi olacak gibi geliyor bana.
Biraz daha uğraşacağım, belki çözüm çıkar. Çıkmazsa tekrar oynamayı denerim ama bu oyuna 3. kez baştan başlayışım olacak.
İlk format attığımda Steam Cloud olduğuna o kadar emindim ki.. ne de olsa oyunu Steam'den hala parayla satıyorlar herhalde onlar için ufacık bir patch yapmak çok zor olmamalı falan, fazla iyimsermişim :)

1741468833318.webp

Geçen yılın sonuna doğru oyuna eklediğim incelemeyi yukarıya iliştirip araştırmaya devam etmeye gidiyorum, regedit kayıtlarına falan bakacağım bir de. Bir gelişme olursa yazarım, konuya katılan herkese teşekkürler.

Geçemediğim bölüm vb. olursa bu siteden save alıyordum. Eski oyunlarda bölüm bölüm saveler var. Güncel oyunlarda ise galiba sadece %100 save var.

Gerçi denemişsiniz. EA uygulamasına geçtiğinden beri gereksiz güvenlik önlemleri alıyor. Eski oyunara mod bile atamıyorsunuz. O yüzden EA oyunlarını kendi uygulamasından almak tamamen hata.
Oyunu Steam'den edindim, ancak gördüğüm - ve PCGamingWiki'de yazdığı - kadarıyla bu oyunda EA DRM yok, o serinin devam oyunu olan Catalyst'te var.