SF26

Üstün
EMEA Masters'ı maç vermeden kazanmak için tüm tuşlara basmaya başladı MISA. Bayağı iyi transferler. Top lane için Shelfmade veya Oscarinin isimleri dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
EMEA Masters'ı maç vermeden kazanmak için tüm tuşlara basmaya başladı MISA. Bayağı iyi transferler. Top lane için Selfmade veya Oscarinin isimleri dönüyor.
Türk kuralı var. Top laner Türk olmak zorunda diye biliyorum. Mümkünse Ragner gelsin, bayağı sağlam kadro olur. Oscarinin çöpünü istemem.

Türk kuralı var. Top laner Türk olmak zorunda diye biliyorum. Mümkünse Ragner gelsin, bayağı sağlam kadro olur. Oscarinin çöpünü istemem.
Kural değişti, zaten 113 var Türk olarak.
Oscarinin bu ligi farmlar, Koreli alabiliyorsak Haetae olabilir. European alınacaksa da Irrelevant/Rhilech/Naak Nako/Lot gibi isimler de düşünülebilir.

Kural değişti, zaten 113 var Türk olarak.
Oscarinin bu ligi farmlar, Koreli alabiliyorsak Haetae olabilir. European alınacaksa da Irrelevant/Rhilech/Naak Nako/Lot gibi isimler de düşünülebilir.
LEC'den Türk almayı sevmiyorum ben oraya yollamak her zaman daha iyi. Giden geri gelmesin. Eskiden 2 Türk, 2 Koreli, 1 Avrupalıydı. TCL değiştirnediyse hala aynı. Son kararı hala TCL veriyor.
Oscarinin geçen split en kötü top lanerdı. Worlds'te de şaşırtmadı. Rhilech NAVI'de zaten JG rolünü de yeni imzaladı.