Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lachesis

Becerikli
Arkadaşlar iyi günler, bugün 3. konu açışım. Kalabalık yapıyorsam kusura bakmayın ama ciddileşmek üzere olan bir sorunum var.
1.5 2009 Mitsubishi Lancer aracım var, soğukken marşı tekte alıyor hiç sorun yok, motor ısınınca örnek olarak uzun yol gidiyorum mola vermek için benzinliğe durup stop edince işimi halledip gelmem 10 15 dk sürüyor diyelim, geliyorum ancak araba marş almıyor, sadece sıcakken yapıyor bunu.
Aracımda sonradan takılma start stop keyless GO sistem var, kendi kontağı yok.
Ustaya gittim marş motoru bakımı yaptı, düzelmeyince krank mili sensörü değişti, yine düzelmedi. Tuşla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü o zaman soğukken de çalışmazdı diye düşünüyorum. Bu konu hakkında fikri olan var mı? Çok sinirim bozulmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Parca kodunuz buysa satılan ürün egzantrik sensörü olarak gözüküyor.

Hocam sorunu bulduk. Takılan start stop sistemindeymiş. Zaten şüpheleniyorduk ondan şasi yapıyormuş, araba yanmadığına dua et dediler.
Baştan anahtar kontak kilit sistemi yapılıyor arabaya, tahmini masraf 6 7 bin TL dendi. Benzer sisteme sahip olanlar için umarım yardımcı bir konu olmuştur. İyi akşamlar.